Vissza a nyitóoldalra

Szertorna Diákolimpia Országos elődöntő

2018. február 14.

Most hétvégén sem maradtunk verseny nélkül, hiszen Pelyhe Gergő tovább jutott az Országos Elődöntőre egyéni összetett versenyben,  három szeren a Szertorna Diákolimpián. Most sem kellett csalódni benne, önmagát felülmúlva nagyon szépen tornázott!

Szombaton korán, reggel 8:20-kor találkoztam Gergővel, és együtt mentünk a Tornacsarnokba, ahol élete első Országos versenyére készült. Mivel „csak” egyéniben indult, kicsit fura lehetett neki, hogy egy ismeretlen csapat mögé sorolták be. De talán annyiból jó is volt, hogy  ötödikként szólították, addigra megnyugodott, rá tudott koncentrálni, és arányaiban jobb pontszámot is kapott, mint az előtte versenyző csapat diákjai. Ez számára is megnyugtató lehetett.
Rengeteg induló csapat és egyéni versenyző volt, alig fértek el a talaj területén az eredményhirdetés alatt.
Nevezés, melegítés után 9:30-kor szólították talajon. Majd a gyűrű és az ugrás következett. Gergő nagyon lelkesen, lelkiismeretesen készült, igyekezett betartani az utasításokat, aminek meg is lett az eredménye, hiszen tovább jutott a Tornacsarnokban március folyamán megrendezésre kerülő Országos Döntőre is! 

Nagyon gratulálok, Gergő! Csak így tovább!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Olasz-francia délutánVissza a(z) versenyek oldalraHázi ping-pong verseny
hétfő (december 6.)
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
szombat (december 11.)
Munkanap
hétfő (december 13.)
Lelkinap
hétfő (december 20.)
Osztálykarácsonyok délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)