Neon Farsang

 

Az idei EKG Farsang január 26.-án délután tartottuk, melyre minden osztályt vártunk, de végül a hét, nyolc, kilencedik évfolyam vett részt.

A farsang egy kicsit más volt, mint amilyen szokott lenni. Nem kértük meg a részvevőket, hogy öltözzenek be. Egyedül annyit kértünk tőlük, hogy vegyenek fel valamilyen neon ruhát vagy kiegészítőt, mert a farsangunk témája a neon volt. Nagyon jó volt látni, hogy az emberek teljesítették ezt a kérésünket és nagyon jól mutatott mindenki az UV fényben. 

 

A mulatás és a közös együttlét mellett osztályok közötti vetélkedőt is szerveztünk, hogy épüljenek az osztályközösségek. Előfeladatként az osztályoknak átkellett írniuk egy dalt. Amelyik osztály belefogott mindenki nagyon kreatívan és jól megoldotta ezt a feladatot. Székfoglaló játék emelte még a hangulatot. Készültünk olyan játékkal, melyben a játékosok figyelmességére és gyorsaságára volt szükség. A feladatok végén újságpapíron táncolással vezettük fel a táncolást és a farsangi mulatságot.

A kitáncolt energiát és folyadékpótlást a farsangi büfében lehetett pótolni, melynek széles kínálatában mindenki megtalálhatta a kedvére valót.

Az osztályok között vetélkedőt a 8. B osztály nyerte, második a 9. D, a harmadik a 8. A osztály lett. „A legkreatívabb előadás” különdíját a 9.D osztály nyerte el.

 

Aki eljött ezen a délutánon jól érezte magát, nagyon sok táncban és éneklésben volt része. Mindenki nagyon jól érezte magát és kitudott kapcsolni. Köszönjük Mindenkinek a részvételt!

 

Szervezők