Kötélmászó verseny a Petőfi Gimiben

 

Iskolánk 1 lány és 1 fiú csapattal indult. A csapatok teljes létszámmal jelentek meg 8 -8 fő.
A lányok csapatversenyével kezdődött, mindenki ügyesen felmászott a kötél tetejéig, a lányoknál mászókulcsolással lehet felmászni, természetesen lehet függeszkedni is, de most senki nem vállalta be. A lányaink nagyon ügyesek voltak és megnyerték a csapatversenyt, első helyen végeztek.
Ezután a fiúk csapatversenye következett, ahol a fiúknak állásból kell a kötélre felfüggeszkedni, láb segítség nélkül. Nagyon szoros verseny volt, főleg az első és második helyért. A mi fiaink 2. helyen végeztek, nagyon ügyesen versenyeztek.

Ezután az egyéni versenyek következtek, a lányaink közül 4en is szerették volna megmutatni mit tudnak, és jól tették, hiszen Sch. Bori 1.lett, F. Nóri pedig 6. éremszerző helyen végzett! A fiú egyéni függeszkedése ülésből indul, itt tőlünk csak Soma indult, és Ő meg is nyerte! Így mindenki éremmel jöhetett haza!

Csapatok tagjai: Juhász Antónia, Kocsis Karina, Skobrák Borbála, Scherer Borbála, Szente Ilona, Murányi Mária, Fodor Nóra, Ruszina Viola;
fiúknál:  Jakkel Soma, Vígh Roland, Baráth Márton, Lőkös-Birdal Zétény, Ilok Levente, Hegyi Gergő, Pető Dániel, Németh Zsombor, Scherer Dániel.

 

Köszönöm gyerekek a részvételt! Nagyon ügyesek voltatok! Gratulálok!

 

Gyulainé Poczik Zsuzsa