Házi minitrampolin verseny

 

Idén ismét megrendeztük a házi minitrampolin versenyt. Itthon csak egyéni verseny van, csapat nincs, de sokkal több ugrás variációt kell zenére bemutatniuk a gyerekeknek, mint egy hivatalos versenyen.

Igazgató Asszonyunk megnyitotta a versenyt, majd a verseny végén megtisztelt azzal, hogy Ő adta át az érmeket, okleveleket és csokijutalmakat is!
Köszönöm a segítséget Kertai Bendegúz kollégámnak, aki eljött pontozni, és Dénes Mátyás kollegámnak, aki segített a zene összeállításában! Köszönöm az Alapítvány támogatását, mert minden indulónak tudtam érmet, oklevelet csokit adni, és a verseny után eszem-iszom volt!

Maga a verseny jól sikerült, egyszem fiú jött csak el, a sok lány közé, de nem jött zavarba, ráadásul edzésen is szoktak találkozni… A megnyitó után 11 ugrás formát mutattak be a gyerekek legjobb tudásuk szerint. Minden ugrásra kaptak pontszámot, és aki a 11 ugrás után a legtöbb pontot kapta, az lett a győztes!
1. helyen holtversenyben Elek Virág és Erdős Fülöp végzett, 2. Szente Ilona, 3. Juhász Antónia, 4. Selmeczi Kinga, 5. Timár Dorka, 6. Szabó Mirtill.
A verseny után, péntek lévén kis beszélgetés, eszem-iszom volt!

 

Köszönöm a részvételt gyerekek, nagyon ügyesek voltatok! Köszönöm a vezetőség, a kollégák és az Alapítvány támogatását!

 

Gyulainé Poczik Zsuzsa