Vissza a nyitóoldalra
Partnerek >>

Öregdiákok

Kommunizmus áldozatainak emléknapja

2012. május 12.
Idén február 25-én szombaton Öregdiák Egyesületünk első alkalommal szervezte meg a „Parma fidei – Hit pajzsa” díj átadási ünnepségét. Ezentúl minden évben Egyesületünk fogja folytatni a hagyományt és a díj alapítóinak szándékának eleget téve méltó emléket állítani a kommunizmus áldozatainak.

II. Öregdiák Sportnap

2012. április 11.
Örömmel jelezzük, hogy idén is megjött a tavasz – még akkor is, ha ez néha nem látszik az időjáráson. Ez pedig nem jelenthet mást csak azt, hogy idén is lesz tavaszi Öregdiák Sportnap. Erre a legalkalmasabbnak 2012. áprillis 28-a szombatot találtuk.

„Parma fidei – Hit pajzsa”

2012. február 15.
Szeretettel várjuk Önt és kedves családját, ismerőseit „A kommunizmus áldozatainak emléknapja” alkalmából idén 11. alkalommal átadásra kerülő
„Parma fidei – Hit pajzsa”
díjkiosztó ünnepségre.


III. Öregdiák Találkozó

2011. szeptember 27.

Nagy öröm ez számunkra, hogy idén már harmadszorra hirdethetjük meg az Egyetemi Katolikus Gimnázium Öregdiák Egyesület nagy őszi találkozóját. Bízunk benne, hogy a hagyományoknak megfelelően idén is egyre többen jöttök el erre a nagyszabású eseményre, ahol köszönthetjük legújabb Öregdiákjainkat, és egy kötetlen est keretében eleveníthetjük fel emlékeinket.

Csatlakozz Te is az egyesülethez!

2011. szeptember 13.
A most megalakult az Egyetemi Katolikus Gimnázium Öregdiák Egyesület szeretettel vár minden a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumban érettségizett öregdiákot!
péntek (december 2.)
Madáretetők leadási határideje
Történelem évfolyamvizsga - írásbeli - 11. évf.
hétfő (december 5.)
történelem évfolyamvizsga - szóbeli - 11. évf.
szerda (december 7.)
LELKI NAP
péntek (december 9.)
Bécsi kirándulás
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)