Vissza a nyitóoldalra

Foci bajnokság 2022

2022. június 27.

 

 

A terveknek megfelelően idén már ősszel és tavasszal került sor az osztályok közötti focibajnokságra. A nagyobbaknál (10-12. osztály) s a kisebbeknél (7-9. osztály) is a benevezett csapatok körmérkőzéses rendszerben, csoportokban küzdöttek a bajnoki címért. A mérkőzések heteken keresztül-naponta egy-egy reggelen zajlottak. Kora reggel hét óra után nem sokkal kezdődött az adott napi rangadó, s a csapatok kétszer tíz percen át küzdöttek egymással. A korai kezdés ellenére remek cselekben gyönyörködhettünk, fantasztikus védésekkel tették emlékezetessé a napot a kapusok, s volt, hogy egy csapat parádés vagy éppen hősies védekezése miatt maradt emlékezetes a párharc.

A nagyobbaknál a 11.a osztály csapata hódította el a bajnoki címet. A második helyet a 10. c osztály csapata szerezte meg megelőzve a 10.b osztály csapatát. A fiatalabbaknál több csapat nevezett, s még szorosabb volt a küzdelem a dobogós helyekért. A bajnokságot a 9.c osztály nyerte meg. A dobogó második fokára a 9.d osztály csapata állhatott fel, míg a bronzérmet a  osztály csapata szerezte meg. A budavári Messit és Ronaldot már megtaláltuk, de újabb sztárok is feltűntek a korai reggeleken..

A csapatok a megérdemelt jutalmaikat a tanév végén kapták meg. Emellett a leglelkesebb szurkolótábort is díjjal jutalmaztuk. Ismét a 10. c osztály nyerte el ezt a címet. Az osztály tanulói közül sokan Körmendy tanár úr vezetésével az osztály minden egyes mérkőzésén lelkesen szurkoltak.

A tervek szerint jövőre ismét az őszi időszakban megkezdődik a bajnokság, melyre minden osztály csapatát várjuk!

 

                                                                                                        Pácz Tamás

 

 

Kötélmászó verseny 2022.Vissza a(z) versenyek oldalraIskolatörténeti verseny – játékosan
péntek (december 2.)
Madáretetők leadási határideje
Történelem évfolyamvizsga - írásbeli - 11. évf.
hétfő (december 5.)
történelem évfolyamvizsga - szóbeli - 11. évf.
szerda (december 7.)
LELKI NAP
péntek (december 9.)
Bécsi kirándulás
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)