Vissza a nyitóoldalra

Első Öregdiák Sportnap

2011. szeptember 12.

Mindenkinek nagyon köszönjük, hogy részt vett a hagyományteremtő első Öregdiák Sportnapon, akár elszánt sportolóként, akár lelkes szurkolóként jelent meg. Szerencsére még az időjárás is velünk volt, és egy szép napos tavaszi szombaton mérethette meg magát minden sportolni vágyó. Idővel a hangulat is magasra hágott, köszönhetően buzgó drukkereknek és természetesen fáradhatatlan büféseinknek. Úgyhogy mindenki bánhatja, aki valamilyen okból nem tudott eljönni, és lemaradt erről a szép napról.

Két sportágban indult el az első bajnokság, így labdarúgásban és asztaliteniszben. Illetve verseny kereteken kívül, lehetett szabadon kosarazni.

focibajnokságon 10 csapat vágott bele a nagy versenybe. A komoly küzdelmeket a 4es fogat nyerte meg, amely csapat így az Öregdiák Egyesület elnöke, Horváth Marcell nagylelkű felajánlásából származóvándorkupát magáénak mondhatja. A 4es fogat a döntőben a káprázatos menetelésben időskoruk miatt sajnos kicsit megfáradó Lángoló Vízilovak csapatát múlták felül, aki így a tisztes második helyet szerezték meg. Míg a bronz meccset kemény küzdelemben az Old Starz 2004 nyerte meg a Béla nevű csapat ellen. Külön ki kell emelni az egyetlen lány csapatot, a bámulatos GTC teljesítményét, akik férfiasan állták a sarat a fiú csapatokkal szemben. Külön ováció jár a lány csapat gólkirálynőjének Telkes Marillának, aki fiúkat megszégyenítő pontossággal ontotta a gólokat. Természetesen külön gratulálunk Bedő Domonkosnak, aki a Bajnokság megtisztelő gólkirályi címét hódította el. Végezetül, de nem utolsó sorban hatalmas gratuláció és köszönet jár minden résztvevőnek.

  • 4es fogat: Bedő Domonkos, Tóth Bence, Tóth Kristóf, Tóth Tibor
  • Lángoló Vízilovak: Dankházi Gergely, Hadady Zoltán, Horváth Marcell, Kocsis Dániel, Konrád Attila, Labundy Dávid, Papp Tamás
  • Old Starz 2004: Horváth Ádám, Juhász Balázs, Kótai Szabolcs, Mészáros László, Mészáros Péter, Sándor Áron, Tanács István, Tiszeker Dániel, Tóth László, Varga Márton

ping-pong bajnokság is hasonló nagy küzdelmeket hozott a nap folyamán, ahol egyéniben és párosban is megmérettethették magukat a versenyzők. A bajnokság abszolút győztesének kiálthatjuk ki Csiszár Balázst, aki mind egyéniben, mind párosban Tomcsenkó Józseffel az oldalán diadalmaskodni tudott a mezőny felett. Külön gratulálunk Szalai Veronikának, aki hölgyek között a legjobb helyezést érte el, és egyedül csak Csiszár Balász tudta megállítani a döntőben.

Egyéni
  • Csiszár Balázs
  • Szalai Veronika
Páros
  • Csiszár Balázs és Tomcsenkó József
  • Kisfaludyné Balogh Fruzsina és Kisfaludy László

Még egyszer nagyon köszönjük mindenkinek a részvételt, és reméljük mindenki jól érezte magát ezen a szép szombati napon!

Végezetül szeretnénk megköszönni a szervezőknek és segítőknek, akik nélkül nem jöhetett volna létre ez a sportnap: Dankházi Gergely (főszervező), Horváth Marcell (foci), Papp Tamás (asztalitenisz), Szabó Kata Karolina, Kerekes Tímea (regisztráció), Juhász Szandra, Géresi István, Szendrői Márton (büfé), Brajda József.

Öregdiákunk a Pekingi döntőbenVissza a(z) Öregdiákok oldalra2010. évi Öregdiák Találkozó
hétfő (január 31.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. A osztály
péntek (február 4.)
Iskolmise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Jótékonysági koncert a díszteremben
17:00
hétfő (február 7.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. B osztály
SZMK értekezlet
17:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)