Vissza a nyitóoldalra

Duatlon Diákolimpia Országos Döntő

2012. október 25.
Indulóból idén sem volt hiány, hiszen hat korcsoportban 1300-nál is többen depózták be kerékpárjukat a szekszárdi futball csapat erre a napra duatlon-stadionná átalakuló otthonában. 
A „biztonság mindenekelőtt” elvét szem előtt tartva a sportcentrum területén, illetve a szomszédos utcákon kijelölt futópályán, valamint a kerékpározásnak fenntartott Keselyűsi úton teljes útzár mellett vetélkedhettek a duatlonisták. Valamivel fél tizenkettő után indult a program, és az V-VI. korcsoportos lányok vetélkedésével (3 km, 12 km, 1,5 km) négy órakor zárult a jól szervezett verseny. Az országos döntő rangjához illően izgalmas futamokat, nagy csatában eldőlt helyezéseket és magabiztos győzelmeket egyaránt tartogatott a több ezres nézőközönségnek.
A nagy mezőnyöket, a lelkes fiatalokat, örömkönnyeiket látva elmondható: sikeres és a sportágnak jó hírverést jelentő országos döntőt rendeztek Szekszárdon
Az EKG-sok csapatban 9. helyezést ért el. Sehr Miklós 15. helyen végzett, Gebefügi Kristóf 32. lett. Dénes Péter 40., Gérusz Kristóf 50., Garas Gergő 52., Hunyady Máté 53. helyen végzett. Sebestyén Attila bukott és nem ért célba.
Csapatunk nagyon lelkes és hétfőn és pénteken a suliban fog edzeni, hogy jobb legyen.
Nagyon nagy mezőny volt korosztályonként több száz fővel, így hát csak gratulálni tudok szépen teljesítettetek!
Szép volt fiúk!

  

KIDS Országos Függeszkedő és Mászó BajnokságVissza a(z) versenyek oldalraOlasz-francia Nyelvi Hepaj
hétfő (december 6.)
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
szombat (december 11.)
Munkanap
hétfő (december 13.)
Lelkinap
hétfő (december 20.)
Osztálykarácsonyok délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)