Vissza a nyitóoldalra

Szertorna, Diákolimpia Országos Elődöntő

2017. március 31.

Mindkét csapat odatette magát, nagyot küzdött! A fiúk ugráson kezdtek, majd korlát, talaj és gyűrű. Nagy hibát nem vétettünk. Itt már nagyon erős volt a mezőny az ország minden tájáról érkeztek csapatok: Miskolc, Kisvárda, Debrecen, Bonyhád, Nagykőrös, Eger, Pécs, Szolnok, Kazincbarcika, Balmazújváros. Nagyon szép gyakorlatokat láttunk, amelyekből sokat lehet tanulni. A csapat 135,050 pontot gyűjtött össze, amivel a 7. helyen végeztünk. Egyetlen szépséghibája van a dolognak, hogy az országos döntőre az első hat csapat jut tovább. Egyéniben a legjobb helyezés a 18. hely, majd a 25., 36.,37. és a 38. helyezés. A verseny még vasárnap is folytatódott, olyan sok csapat indult. A csapat tagjai: Reményi Dávid, László Eduárd, Pelyhe Gergő, Nagy Bertalan, Balázs Dénes. Fiúk, nagyon köszönöm a lelkesedést, jövőre folytatjuk! Köszönöm a két lány, Anna és Gabi segítségét a fiú verseny alatt.

       A lányok versenye délután 14:50-kor kezdődött korláton, majd gerenda, talaj és ugrás. A lányok is nagyon szépen tornáztak, többen 9.0 pont feletti gyakorlatot mutattak be. Az eredményüket növeli, hogy lázasan, szakadt bokaszalaggal, sérült csuklóval és lábbal jöttek versenyezni. Lányaink 141,400 ponttal a dobogóról épp lemaradva a 4. helyen végeztek, amivel bejutottunk először az Országos Döntőbe, ami áprilisban lesz! Nagyon szép teljesítmény, lányok! Köszönöm! A csapat tagjai: Gallay Gabriella, Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Csernus Fanni, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána. Köszi, Dóri, a fotózást! A fiúkéhoz hasonlóan vasárnap is folytatódott a verseny, amelynek első hat helyezettjével találkozunk az országos döntőn.
      Hogy mégse maradjunk érem nélkül Gyulai-Sárdi Diána egyéni összetettben 3. lett, ami 38,4 fokos lázzal kifejezetten jó eredmény J További helyezések: 14., 16., 25., 30. és 41. helyezés.

Köszönöm, gyerekek, a versenyzést! Nagyon gratulálok mindenkinek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Floorball diákolimpiaVissza a(z) versenyek oldalraAsztalitenisz Diákolimpia
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)