Vissza a nyitóoldalra

Szertorna Diákolimpia Országos Döntő

2018. április 16.

Szombaton tanítás után, a 3.-4. korcsoportos egyéni összetettben továbbjutó Pelyhe Gergővel mentünk a tornaversenyre. Ez hatalmas teljesítmény tőle, hiszen csak tavaly kezdte a szertornát, de olyan ügyes, hogy már most idáig el tudott jutni. Gyűrűn kezdte a versenyt, majd ugrás és talaj gyakorlat következett. Gergő összesen 25,2 pontot kapott, ami remek eredmény. Gratulálok!

Vasárnap folytatódott a verseny az 5.-6. korcsoportos fiú kezdő, és lány haladó csapat és egyéni versennyel. Délelőtt a fiúkat szólították Rózsahegyi Kristóf, Bata Álmos, Kravalik Bertalan és Nagy Bertalan összeállításban. Talajon kezdtek, majd gyűrű, ugrás és korlát következett. Azért kezdő, mert a 6 férfi szerből csak 4-en indulunk, a ló és nyújtó kimarad. Talán jövőre vállalja a csapat a haladót is, de ne legyünk telhetetlenek! Már ez is óriási eredmény, hogy az Országos Döntőn ott tudtunk lenni. A fiúk nagyon lelkesen, kitartóan készültek, a versenyen odatették magukat, összesen 135, 350 pontot szerezetek, ezzel XI. lett a nagy fiú csapatunk! Gratulálok, fiúk!
Délután következett a nagy lány csapatunk: Gallay Gabriella, Bizey- Nagy Gabriella, Szakály Anna, Csernus Fanni, Somló Anna és Gyulai-Sárdi Diána. Ők már sok versenyt végigküzdöttek együtt. Sajnos ez az utolsó diákolimpiájuk, hiszen hárman az idén elballagnak! L De ezt a versenyüket is nagyon szépen végigdolgozták. Talajon kezdtek, majd ugrás, felemáskorlát és a végére gerenda.  A lányok versenye haladó, mert felemáskorlát is van benne, amit nagyon szeretnek. 144,0 pontot gyűjtöttek össze, ezzel a VII. helyen végeztek. De, hogy érem nélkül ne maradjunk, Gyulai-Sárdi Diána egyéni összetettben bronzérmet nyert! Nagyon gratulálok, lányok!

Köszönöm, gyerekek, a lelkesedést! Öröm Veletek együtt dolgozni! Gratulálok Nektek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Nyelvi verseny 2018Vissza a(z) versenyek oldalraNyelvi hepaj-felhívás
szerda (július 25.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 1.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 8.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 15.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
Szertorna Diákolimpia Országos Döntő
2018. április 13.
66 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)