Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Műhelytitkok a médiatagozatról

2019. március 5.

Véget ért a 9.D kétlépcsős beszédtechnika modulja. A diákok bontott csoportban vettek részt a 4+6 hetes kurzuson, amelynek alapozó és haladó szakaszát is egy-egy nyílt bemutatóóra zárta karácsony előtt és februárban. Milyen volt a folyamat résztvevőként, és milyen a végeredmény egy néző szemével? Kattints a részletekre!

Angol nyelvi foglalkozások a Szépművészetiben

2019. március 5.

2019. január 23-24.-én 9. évfolyamos, és február 20.21.-én 7. évfolyamos angol első nyelvet tanuló diákjainkkal múzeumpedagógiai programon vettünk részt.

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2019. február 10.

Idén is nagy sikerrel rendeztük meg a februári Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet. Ismét bemutatkozhattak iskolánk zenei és irodalmi téren tehetséges diákjai.  Minden kedves vendégünknek ezúton szeretnénk megköszönni részvételét és támogatását.

Milyen érzés érettségiző diák szülőjének lenni?

2019. február 5.

Megtelt 2019. február 4-én a díszterem. Kivételesen nem diákokkal, hanem – anyákkal és apákkal. Berthóty László igazgatóhelyettes tartott tájékoztatót tizenegy nappal az érettségire-fölvételire jelentkezés előtt. Utolsó simítások a jelentkezési lapokon… Még egy ellenőrzés, minden adat stimmel-e… És mit és hol kell elektronikusan aláírni? Tehát egy gombostűt sem lehetett leejteni a dísztermünkben, és reméljük, mindenki mindent ért, mindent tud, mindent jól csinál majd! És mindenkinek jól sikerül az érettségije, és mindenkit fölvesznek oda, ahová vágyik! 

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2019. január 23.

2019. február 1-jén, 17 órakor harmadik alkalommal szervezzük meg az előző években nagy sikerrel lezajlott Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet gimnáziumunk dísztermében. Az est révén a nyilvánosság előtt is bemutatkozhat az iskola számos tehetséges diákja. Közreműködnek az iskola tanárai is. Jegyek már a kaphatók! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

péntek (április 26.)
EKIF Pedagógus Konferencia - tanítás nélküli munkanap
hétfő (április 29.)
A 11. C és a 11. E paksi atomerőmű látogatása
Reggeli zsolozsma a 10. a osztállyal
07:25
kedd (április 30.)
A 11. A és a 11. D paksi atomerőmű látogatása
csütörtök (május 2.)
Idegen nyelvi dolgozat - 7-9-11. évfolyamon
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)