Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Pályaorientációs nap 3.0 - Előadások, előadók

2018. november 20.

Szülők, a tanári kar barátai, régi diákjaink vállalták: elmesélik nekünk, mit csinálnak nap mint nap, milyen munkarendben dolgoznak, miért szeretik a munkájukat, hogyan jutottak el odáig, hogy ezekben a munkakörökben dolgozzanak, milyen képzéseket kellett elvégezniük, milyen kompetenciákkal kell rendelkezniük a napi munka során. Így az érdeklődők megismerhetik a szakmanév mögötti valós tevékenységet is.

Diákjaink huszonöt féle előadás közül  hármat választhatnak, melyekre itt tudnak jelentkezni.

Pályaorientációs nap 3.0

2018. november 20.

November 24-én ismét megrendezzük a nagy sikerű Pályaorientációs napunkat szakmák bemutatkozását, melyre idén is számos előadót sikerült elcsábítanunk.  Első kézből kaphatsz információkat, tehetsz fel kérdéseket például egy gépészmérnöknek, színésznek, gyógytornásznak, onkológusnak, erdésznek……, és ez csak ízelítő a rendkívül széles választékból.

Diákjaink huszonöt féle előadás közül  hármat választhatnak, melyekre itt tudnak jelentkezni.

A tavalyi rendezvény képeit itt tudod megnézni

Néptánc szakkör indul az iskolában

2018. november 15.

Kedves Szülők, kedves Diákok!

 

Szeretettel várunk Benneteket nemrég indult Magyar Néptánc Szakkörünkre péntekenként a 7-8. órában. Ha csak a 8. órában tudsz csatlakozni, akkor is szívesen látunk. Tánctudás nem feltétel, de a lelkesedés plusz pontot jelent.Ebben a félévben széki (mezőség) táncokkal foglalkozunk.

Jávor Balázs tanár úr és a táncosok

SZALAGAVATÓ 2018: szempontok és szeretetek

2018. október 25.

Túlvagyunk rajta! Végre…? Sajnos…?  Az EKG újraindítása óta először, 2018. október 20-án tartottuk szalagavató bálunkat színpadon, ráadásul az Erkel Színházban, telt ház előtt! Köszönjük mindenkinek, aki eljött, és megnézte, hogyan keringőzik százhuszonöt diák! És a tánc anyával, apával a balettszőnyegen! És azok az osztályfilmek! Azok az osztálytáncok! És ahogy diákok és tanárok együtt énekelnek a fináléban! Sírtunk és nevettünk. De mostantól… bizony, tanulás és tanulás és csak tanulás!

A 2018-as szalagavató bál záróakkordjai

2018. október 25.

Diákok és tanárok együtt énekelték, hogy "Neked írom a dalt" az Erkel Színház színpadán 2018. október 20-án este kilenckor, az EKG szalagavató báljának fináléjaként. 

csütörtök (december 13.)
Történelem évfolyamvizsga-írásbeli (11. évfolyam)
péntek (december 14.)
Adventi gyertyagyújtás
Bécsi kirándulás
hétfő (december 17.)
Reggeli zsolozsma a 10.d osztállyal
Történelem évfolyamvizsga-szóbeli (11. évfolyam)
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)