Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Pályaorientációs nap 2.0

2017. november 9.

November 11-én ismét megrendezzük a nagy sikerű Pályaorientációs napunkat, a szakmák bemutatkozását, melyre idén is számos előadót sikerült elcsábítanunk.  Első kézből kaphatsz információkat, tehetsz fel kérdéseket például egy pilóta-oktatónak, kortárs írónak, villamosmérnöknek, digitális bölcsésznek…, és ez csak ízelítő a rendkívül széles választékból.

Diákjaink huszonegyféle előadás közül  hármat választhatnak, melyekre itt tudnak jelentkezni.

A tavalyi rendezvény képeit itt tudod megnézni.

 

7. Hadik András Bál - ajánló műsorok a tévében

2017. november 7.

Színpompás huszáregyenruhák, csillogó kardok, pörgő-forgó szoknyák, összecsendülő borospoharak… Ki ne szeretne ilyen hangulatban mulatni egy jót? Főleg, ha mindezt történelmi környezetben: a budai vár tövében, az Országház látképével a háttérben teheti meg. 

Két interjú a bálról a tévében.

Pályaorientációs nap 2.0 Előadások - előadók

2017. november 5.

Szülők, a tanári kar barátai, régi diákjaink vállalták: elmesélik nekünk, mit csinálnak nap mint nap, milyen munkarendben dolgoznak, miért szeretik a munkájukat, hogyan jutottak el odáig, hogy ezekben a munkakörökben dolgozzanak, milyen képzéseket kellett elvégezniük, milyen kompetenciákkal kell rendelkezniük a napi munka során. Így az érdeklődők megismerhetik a szakmanév mögötti valós tevékenységet is.

Diákjaink huszonegyféle előadás közül  hármat választhatnak, melyekre online tudnak majd jelentkezni.

 

7. Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági Bál

2017. október 26.

Színpompás huszáregyenruhák, csillogó kardok, pörgő-forgó szoknyák, összecsendülő borospoharak… Ki ne szeretne ilyen hangulatban mulatni egy jót? Főleg, ha mindezt történelmi környezetben: a budai vár tövében, az Országház látképével a háttérben teheti meg. 

Ilyen nálunk egy NYÍLT NAP!

2017. október 18.

Október 13-án megtartottuk idei első nyílt napunkat, ahol most először a szülőknek tartott tájékoztató mellett a vendégdiákokat is izgalmas programok várták. Volt itt minden: Harry Potter bájitaltan-órája, akrobatikus trampbemutató, Buda visszavívása, digitális nyelvi játékok, rögtönzött aquincumi múzeum és filmforgatás... Galéria a képre kattintva! Találkozzunk november 10-én és december 8-án is!

péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 21.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)