Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2018. március 6.

Idén is nagy sikerrel rendeztük meg a februári Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet. Ismét bemutatkozhattak iskolánk zenei és irodalmi téren tehetséges diákjai.  Minden kedves vendégünknek ezúton szeretnénk megköszönni részvételét és támogatását.

Honey Valley Big Band farsangi koncert az EKG-ban

2018. február 7.

A Honey Valley Big Band ismét visszatér, ezúttal Bolba Éva vendégszereplésével február 8-án 19:30-kor
A műsor első felében főleg a Count Basie Big Band műsorából válogattunk néhány énekes dallal kiegészítve. A második részben pedig a Phil Collins Big Band, a Bob Mintzer Big Band és néhány nagyszerű más hangszerelés mellett többek között Barbara Streisand örökbecsű dala, az Evergreen is felcsendül Éva tolmácsolásában. 4 trombita, 4 harsona, 5 szaxofon, a ritmusszekció és egy énekes, minden adott egy különleges farsangi koncerthez.

Jegyek 1500 forintos áron vásárolhatók a helyszínen.

Madáretető készítő pályázat

2018. január 17.

Ezen a télen sem maradhatott el a madáretető készítő pályázat meghirdetése, mely elsősorban iskolánk 7-8. évfolyamos diákjait ösztönözte arra, hogy fűrészt és kalapácsot ragadjanak.  A legtöbb pályamű a 7.A osztály kreatív alkotóinak kezéből került ki. Valamennyi pályázó jutalomban részesült az egyedi kivitelezésű madáretetőkért.  Köszönöm a részvételt mindenkinek!

Kiss Katalin

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2018. január 31.

2018. február 2-án, 17 órakor másodjára szervezzük meg a tavaly nagy sikerrel elindított Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet gimnáziumunk dísztermében. Az est révén a nyilvánosság előtt is bemutatkozhat az iskola számos tehetséges diákja. Közreműködnek az iskola tanárai is. Jegyek már ettől a héttől kaphatók! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Angol Karácsonyi Kórusverseny

2017. december 24.

Iskolánk első, hagyományteremtő Angol Karácsonyi Kórusversenyén angol nyelvi csoportjaink  hagyományos és egyházi énekeket énekeltek, és ismert népszerű karácsonyi dalokat adtak elő saját táncos koreográfiával. A legsikeresebb csoportok elismerő oklevélben részesültek. Szeretettel várjuk angolul tanuló diákjainkat a jövő évben is!

június 21-június 23.
Beiratkozás
csütörtök (június 21.)
Tájékoztató értekezlet 725. - 12.c mellett működő bizottság
07:30
Tájékoztató értekezlet 723. - 12.d mellett működő bizottság
07:45
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)