Vissza a nyitóoldalra
Tanulmányok >>Tantárgyak >>

Média osztály

A nagy fába vágott fejsze

2017. június 19.

A médiatagozatos - és kézilabdázó - Csík Kata összeszedte minden bátorságát, megszerezte a válogatott kézilabdázó Szucsánszki Zita telefonszámát, fölhívta, és interjút kért tőle. A sztársportoló meg kötélnek állt! A végeredmény 11 perc 13 másodpercben tekinthető meg, operatőrként és vágóként közreműködött a volt médiatagozatos, immár elballagott Buzás Norbert. 

Médiából OKTV-döntős Kozák Dávid (12.D)!

2017. március 4.

Volt már abban az osztályban Dávid, ezért a többiek valamiért Lorenzónak, sőt Lhorenzónak kezdték nevezni. Aztán Lorinak becézni. Magas, vékony, nyurga és szemüveges srác: nem tűnt igazán sportos alkatnak... (folyt. köv. a Részletek>>-ben)

 

Karácsony 2016

2016. december 24.

ÁLDOTT KARÁCSONYT KÍVÁN AZ EKG! 

Vajda Tamás: A sziget titka (fantasy)

2016. június 30.

Nyári meglepetés ez a kisregény az egyetemi.hu honlap látogatóinak! Az EKG történelem-német szakos tanára tizenöt részes történetét fejezetről fejezetre, napról napra jelentetjük meg 2016. július 4. és 18. között. ©Vajda Tamás, EKG, 2016

A 9.D tanévzáró estje

2016. június 13.

Csenge zongorázott, Heni és Varga Lili énekelt, Zelles Lili brácsázott, István és Márton gitározott, Laci kürtön, Máté trombitán játszott, Marci és Nikolasz a színpadon kosarazott… És mindenki más énekelt, táncolt, szavalt, beszélt! Volt csönd – és volt vastaps. Egy óra telt ház előtt az EKG dísztermében, utána állófogadás a közönségnek az aulában. Boldog vakációt, minden EKG-snak: diáknak, tanárnak, szülőnek! 

hétfő (augusztus 28.)
Javító vizsgák
08:00
péntek (szeptember 1.)
Évnyitó, gyülekező az iskolában
14:00
Egyházmegyei Veni Sancte szentmise
18:00
hétfő (szeptember 4.)
Iskolai Veni Sancte
09:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)