Vissza a nyitóoldalra

Kötélmászó Budapesti Bajnokság 2017

2017. december 6.

Népes csapat gyűlt össze idén is a Szent László Gimnáziumban, hogy fiúk és lányok összemérjék gyorsaságukat a hétméteres kötélen. Mi most fiú csapat nélkül, de annál lelkesebb lány csapatokkal érkeztünk. Először a fiúk függeszkedése zajlott, addig legalább a lányok kicsit megnyugodtak, mert volt pár először versenyzőnk, akit egyből mélyvízbe dobtam, és a nálunk megszokottnál 2 méterrel magasabb kötélre kellett felmászniuk.
De mindez csak fellelkesítette a csapatokat, hiszen mindkét csapatunk dobogós helyen: az 1. és a 3. helyen végzett! Az érem mellé gyönyörű kupát is kapott a győztes csapat!

Ezután az egyéni mászások következtek, ahol felbátorodott csapatunk:négyen is vállalkoztak arra, hogy újból egyedül, az idővel versenyezve felmásszanak, és milyen jól tették, hiszen a 3. (Emma), a 4. (Szandi), az 5. (B.Gabi) és a 6. (Ági) helyet is megszerezték, ezzel az iskolai csapat után maguknak is dicsőséget szereztek.
A csapatok tagjai: Gallay Gabriella, István Katica, Somló Anna, Bizey-Nagy Gabriella, Bócsa Alexandra, Pesti Dóra, Kurucz Luca, Román Virginia; György Emma, Pór Veronika, Daniele Lucia, Holló Ágnes, Sipos Orsolya, Sipos Flóra, Erdős Katalin és Katona Júlia.

Köszönöm mindenkinek a részvételt, és nagyon gratulálok, lányok!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Archimedes verseny a házépítés bűvöletébenVissza a(z) versenyek oldalraKötélmászó és minitramp verseny
kedd (október 23.)
NEMZETI ÜNNEP
szerda (október 24.)
Reggeli zsolozsma a 11. b osztállyal
péntek (október 26.)
6 órás kosárlabda
Az őszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap
hétfő (november 5.)
A nap során rövidített órák lesznek
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)