Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Kirándulás a koronázó városba

2016. november 24.

Magyarországnak a történelem viharai miatt sok fővárosa volt, királyokat is több helyen koronáztak. A török hódítás és a Habsburgok térnyerése alakította ki azt a szokást, hogy a Bécshez közel eső Pozsony is megszerezte magának ezt a kitüntető címet. De nem csak ezért látogatott ide az EKG két osztálya, hanem mivel ez a város sok egyéb üzenetet is hordoz a diákok számára és minden más ide látogatónak is.

Állatkerti beszámoló

2016. november 28.

Már évek óta október elején ellátogatunk az Állatkertbe. Idén is hasonlóan tettünk, s az időjárás is kedvezett nekünk, hiszen, bár hideg volt, az eső nem esett, s néha a Nap is előbukkant a fellegek közül. Arról, hogy még mi történt ezen a délutánon, kérjük, hogy kattintson a részletekre!

Isaszeg 2016. a 7.b. osztály kirándulása

2016. november 2.

A 7.b. (Boldog Sándor István) osztály tanulói, a szülők és testvérek népes csapata 2016. október 16-án Isaszegen járt. A kirándulást a helyszínen, bográcsban főzött ízletes paprikás krumpli és szülő-gyerek focimeccs zárta. A kiváló hangulatú délelőttről készült videót itt nézheti meg.​

Zegocina, Lengyelország, cserediák program

2016. október 17.

Az idén októberben ismét a mi iskolánkon volt a sor, hogy a 10 éve fennálló cserediák program  keretében ellátogassunk a lengyelországi Zegocinába.

Álljon itt Zelles Lili 10.d osztályos diákunk rövid beszámolója:

Erzsébet tábori élmények

2016. október 4.

Szeptember 22-én nagy szerencsénkre eljutottunk az Erzsébet táborba, ami Zánkán található. Tanárainknak hála, rengeteg izgalmas, és érdekes programban volt részünk.

szerda (június 28.)
TeDeum az érettségizőkért - Díszterem
09:00
Tanévzáró értekezlet
14:00
csütörtök (június 29.)
Érettségi bankett - Trófea Óbuda
18:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)