Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Vándortábor a Mátrában 2017.

2017. október 4.

Idén nyáron ismét felkaptuk a túratáskáinkat, és nekivágtunk a Mátra magas csúcsainak. Június 26-án találkoztunk a Keleti pályaudvaron. Ott volt Bellosevich tanárnő, Szente Réka, Kucses Viki, Bikfalvi Bálint, Garamszegi Dani és Komornik Balázs. Bevásároltunk, majd felszálltunk a vonatra, amely elvitt bennünket Mátraverebélyig.

Kincskeresés Visegrádon

2017. október 4.

Ki ne szeretne kincset találni?! De már a keresés is bár fáradtságos munka, de annál jobb szórakozás. A nyáron a 10. A osztály lelkes diákjai túrták a földet Visegrád mellett. Ha tudni szeretnéd, hogy milyen kincsekre leltek, kattints a részletekre.

Kenutúra a Mosoni-Dunán 2017

2017. október 3.

Folytatva a hagyományokat, a 9.A osztály ismét túrázni ment a nyáron, ezúttal nem kerékpárral, hanem kenuval. Az útvonal Rajkától Győrig vezetett a Mosoni-Dunán.

Csíksomlyói zarándoklat, ahogy a gyerekek látták.

2017. július 8.

Szőnyi Máté (9b) írása.

Hat napos utunk története következik dióhéjban,amely a mély pokoli buszos kezdéstől a magasságos Zichi barlang mennyország terméig vezérelt, történelmi és kulturális helyszíneken, mesébe illő erdélyi tájakon át, fűszerezve olykor táncmuzsikával vagy finom erdélyi gasztronómiával.

Csillagvizsgálat és éjszakai túra

2017. július 8.

Szeptemberben, amikor a programokat tervezgettük, még nem gondoltuk volna, hogy az egyik leghidegebb tavaszi napon tarthatjuk meg a csillagvizsgálattal egybekötött már hagyományosnak számító éjszakai túránkat. S hogy mi történt ezen az éjszakán? A cikket továbbolvasva ezt is megtudhatja a kedves olvasó!

kedd (október 24.)
1. óralátogató nyílt nap
Reggeli zsolozsma a 11. c osztállyal
péntek (október 27.)
Az őszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap
hétfő (november 6.)
Az őszi szünetet követő első tanítási nap
Reggeli zsolozsma a 10. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)