Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Díjnyertes szarvasbikát lőtt a 9.D!

2018. október 1.

Na jó, azt azért nem... De cserháti éjszakai túrájuk során nemcsak közvetlen közelből hallották a bőgő bikákat, de a magyarnándori vadászháznál közelről is megcsodálhattak két gyönyörű elejtett példányt. Közben megküzdöttek az elemekkel, eláztak, kis híján éhen haltak, és még jól is érezték magukat. Vadászkaland médiás módra, Széchenyi Zsigmond (volt EKG-s!) után szabadon. 

A béke nyomában, avagy egy hét Itáliában

2018. szeptember 11.

A 11.D-s Cseri Klaudia hét napot töltött a nyár derekán ministránsokkal Olaszországban. Nem egyedül az EKG-ból, hiszen  – mások mellett – ott volt Hornyák Réka és Pozsonyi Anna, Bakos Illés és Dobos Marcell, Pálfalvi Tamás és Pintér Balázs…  A Padova–Orvieto–Róma útvonalon haladtak, a Szent Péter téren Ferenc pápa integetett nekik az ablakból! Szöveges-képes útinapló az utazásról, a látottakról és az élményekről. Kedvcsináló, hogy sokan eljussatok Vatikánvárosig. 

 

18 év, 4 nap – egy vízitúra

2018. szeptember 7.

Régóta kialakult az a hagyomány, hogy az érettségizett osztályok öt évente találkoznak egymással. Ennek kapcsán született az ötlet, hogy mi lenne, ha az egy osztályfőnökhöz köthető összes osztály egyszerre jönne össze felidézni a régi élményeket. Egy ilyen eseménynek pedig kiváló helye egy vízitúra, Devich tanár úr immáron három leérettségizett osztályának részvételével.

Néha kell egy kis henyélés is

2018. szeptember 7.

A nyár a pihenésről szól minden diák számára, kérdés azonban, hogy hogyan lehet a legjobban regenerálódni ebben a két hónapban. Van, aki az aktív tevékenységre esküszik, mások inkább a lábukat lógatják. A leérettségizett Szent Anna osztály hatodik és egyben utolsó osztálytábora inkább az utóbbira emlékeztetett – sok játék, sport és persze munka mellett.

Irány Lengyelország!

2018. szeptember 1.

Ismét rajtunk a sor, hogy meglátogassuk lengyel testvériskolánkat. Jelentkezési határidő szeptember 14.

Jelentkezési lap letöltése

péntek (április 26.)
EKIF Pedagógus Konferencia - tanítás nélküli munkanap
hétfő (április 29.)
A 11. C és a 11. E paksi atomerőmű látogatása
Reggeli zsolozsma a 10. a osztállyal
07:25
kedd (április 30.)
A 11. A és a 11. D paksi atomerőmű látogatása
csütörtök (május 2.)
Idegen nyelvi dolgozat - 7-9-11. évfolyamon
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)