Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Gólyanapok az 9.(E)KG-ban

2019. szeptember 24.

Augusztus 29-én léptünk be először az osztálytermünkbe, hogy részt vegyünk az osztályfőnökünk által szervezett gólyanapon. Azt hiszem, az egész osztály nevében mondhatom, hogy nagyon izgultunk, mi vár minket ezen a napon. Már előtte napokat, vagy akár heteket szenteltünk annak, hogy gondolkozzunk, milyenek lesznek az új osztálytársak, milyen lesz a tanárnő és milyen lesz ebbe az iskolába járni. Személy szerint több ezer történetet lejátszottam a fejemben, hogy milyen lesz az első találkozás. A valóság viszont jobb volt, mint bármelyik verziómban.

Alkotótábor Badacsonytomajon 2019

2019. szeptember 22.

Az idei nyár sem múlt el aktív alkotói munka nélkül, amelyben iskolánk diákjai is részt vettek. A tábor 2019. július 14. és 24. között tartott, a Balaton-felvidék által kínált gazdag látnivalók, történelmi múlt és természeti környezet nyújtott inspirációt a közös alkotói munkához. A tábor Nagy Ottó, iskolánk rajztanára vezetésével, öt, majd egy később csatlakozó diákkal kiegészülve hat fő részvételével zajlott.

Tánctábor a Tisza mellett 2019

2019. szeptember 22.

(Nagykörű, 2019. augusztus 26-31.)

Egy bennfentes kívülálló feljegyzései

– avagy hogyan látja egy leendő 7.-es a leendő 12.-esek táborát, akik épp 7.-ben, a gólyatáborban, jártak először ott, ahol az előbbi minden nyarát tölti.

Földön, vízen, levegőben – a (volt) 9.D kenutábora

2019. szeptember 22.

Békés ringatózás vagy gyorsasági verseny izomszaggató csapásai. Majomhinta röpít a felhőtlen ég felé, s a vigyázatlant bizony földhöz csapja a gravitáció. Makaróni gyíkhúsból, jégmadárkergetés, nutria-les, közben meg sárgán virágzik a vízitök. A Mosoni-Dunán hajózik át kilencből tízbe az osztály. Élménymorzsák diáktollból és fényképválogatás!

Gyalogtúra a Börzsönyben 2019

2019. szeptember 21.

Az idei nyáron ellátogattunk a Börzsönybe hogy egy hétig élvezhessük a természet adta csodákat. Szebbnél szebb helyeket jártunk be és csodáltunk meg a túránk során, ami után ugyan fájós lábbal, de teli hassal hazabandukoltunk.

Olvassuk el Farkas Koppány rövid beszámolóját!

szombat (november 16.)
9. Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági Bál
hétfő (november 18.)
A 10. A osztály zsolozsmát imádkozik az iskola diákjaiért
07:20
szerda (november 20.)
Házi szertorna bajnokság
Látogatás az Ásványtárba a 9. évfolyamnak
szombat (november 23.)
Pályaorinetációs nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)