Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Minden út Rómába vezet

2017. október 4.

3 évvel ezelőtt, amikor a latinból érettségizőkkel közös római kirándulásról hazaértünk, a következő szavakkal ért véget az utazásról szóló beszámoló: „Reméljük, hogy megmarad az EKG-ban az a szép hagyomány, hogy a latinosok elmennek egy hasonlóan kalandos és emlékezetes túrára.” Biztosan állíthatom, hogy a mostani út ezt az elvárást maximálisan kielégítette. 

Henye 17

2017. október 4.

17. állomásához érkezett a Devich tanár úr által szervezett állótáborok sora. A sokféle névre (punnyadó, évfolyam, henyélő tábor) hallgató eseményre az elmúlt tíz esztendőben Balatonhenyén került sor, ezúttal 13 diák részvételével. Ezúttal az idő nem végig kedvezett a balatoni nyárnak, de egy élelmes EKG-s mindig feltalálja magát! És milyen finomakat ettünk – aki kíváncsi, jövőre kipróbálhatja.

Vándortábor a Mátrában 2017.

2017. október 4.

Idén nyáron ismét felkaptuk a túratáskáinkat, és nekivágtunk a Mátra magas csúcsainak. Június 26-án találkoztunk a Keleti pályaudvaron. Ott volt Bellosevich tanárnő, Szente Réka, Kucses Viki, Bikfalvi Bálint, Garamszegi Dani és Komornik Balázs. Bevásároltunk, majd felszálltunk a vonatra, amely elvitt bennünket Mátraverebélyig.

Kincskeresés Visegrádon

2017. október 4.

Ki ne szeretne kincset találni?! De már a keresés is bár fáradtságos munka, de annál jobb szórakozás. A nyáron a 10. A osztály lelkes diákjai túrták a földet Visegrád mellett. Ha tudni szeretnéd, hogy milyen kincsekre leltek, kattints a részletekre.

Kenutúra a Mosoni-Dunán 2017

2017. október 3.

Folytatva a hagyományokat, a 9.A osztály ismét túrázni ment a nyáron, ezúttal nem kerékpárral, hanem kenuval. Az útvonal Rajkától Győrig vezetett a Mosoni-Dunán.

szerda (december 13.)
EKG szertorna kupa
péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)