Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Pápai Bázisrepülőtér-látogatás

2019. december 16.

Iskolánk két tanulója (Horváth Botond, 11. D és Portik-Lukács Rajmund, 12. D) Takács László tanár úrral a Pápai Bázisrepülőtéren járt.

EKG-s cserkészek Nyugat-Virginiában

2019. november 10.

Ezen a nyáron 2 EKG-s diák is lehetőséget kapott arra, hogy a magyarokat képviselve elutazzon a 24. Világ Dzsemborira Észak Amerikába, a Magyar Cserkészszövetség szervezésében.

Szarvasbőgés 2.0

2019. november 10.

 A 10.D megcsappant létszámmal ugyan, de elindult az osztály történetének második szarvasbőgésére. Sok holmival megrakodva felnyomakodtunk a metróra. Külső szemmel úgy nézhettünk ki, mint egy vándorcirkusz, mivel minden szabálynak ellentmondva letelepedtünk a földre. Ezután buszokkal utaztunk tovább Magyarnándor felé. Tanulva a múltkoriból, lelkiekben már felkészítettük magunk a síneken való hosszú vándorlásra az állomástól a szálláshelyig. Szerencsénkre azonban nem így lett: a busz közvetlenül a szállásunk mellett rakott le minket.

Egyszer itt - másszor ott…

2019. október 25.

Ismét látogatóban volt nálunk lengyel testvériskolánk.

Október 7. és 11. között napos, kellemes őszi időnk volt, de nem csak ez derítette fel iskolánk egét. 25 diák három tanárral ismét ellátogatott hozzánk a lengyelországi Zegocina Szent Hedvigről elnevezett középiskolájából.

A nagy Börzsönyi kirándulás

2019. október 14.

A 7.b első egész napos túrája a Börzsönybe vezetett. Olvassátok Gácsi Gergő sorait, és tekintsétek meg Tóth Benedek rajzát, illetve vigyetek sok folyadékot ha legközelebb kirándultok.

csütörtök (június 4.)
Trianon 100. Emléknap
június 4-június 9.
Emelt szintű szóbeli érettségi időszak
péntek (június 5.)
Elsőpénteki szentmise (online) Trianoni megemlékezés
09:00
péntek (június 12.)
A 12. B osztály középszintű szóbeli érettségi vizsgája
A 12. E osztály középszintű szóbeli érettségi vizsgája
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)