Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

A béke nyomában, avagy egy hét Itáliában

2018. szeptember 11.

A 11.D-s Cseri Klaudia hét napot töltött a nyár derekán ministránsokkal Olaszországban. Nem egyedül az EKG-ból, hiszen  – mások mellett – ott volt Hornyák Réka és Pozsonyi Anna, Bakos Illés és Dobos Marcell, Pálfalvi Tamás és Pintér Balázs…  A Padova–Orvieto–Róma útvonalon haladtak, a Szent Péter téren Ferenc pápa integetett nekik az ablakból! Szöveges-képes útinapló az utazásról, a látottakról és az élményekről. Kedvcsináló, hogy sokan eljussatok Vatikánvárosig. 

 

18 év, 4 nap – egy vízitúra

2018. szeptember 7.

Régóta kialakult az a hagyomány, hogy az érettségizett osztályok öt évente találkoznak egymással. Ennek kapcsán született az ötlet, hogy mi lenne, ha az egy osztályfőnökhöz köthető összes osztály egyszerre jönne össze felidézni a régi élményeket. Egy ilyen eseménynek pedig kiváló helye egy vízitúra, Devich tanár úr immáron három leérettségizett osztályának részvételével.

Néha kell egy kis henyélés is

2018. szeptember 7.

A nyár a pihenésről szól minden diák számára, kérdés azonban, hogy hogyan lehet a legjobban regenerálódni ebben a két hónapban. Van, aki az aktív tevékenységre esküszik, mások inkább a lábukat lógatják. A leérettségizett Szent Anna osztály hatodik és egyben utolsó osztálytábora inkább az utóbbira emlékeztetett – sok játék, sport és persze munka mellett.

Irány Lengyelország!

2018. szeptember 1.

Ismét rajtunk a sor, hogy meglátogassuk lengyel testvériskolánkat. Jelentkezési határidő szeptember 14.

Jelentkezési lap letöltése

Tisza-túra 2018

2018. augusztus 11.

Szombat reggel június 30-án 7 órakor találkoztunk a Keleti pu. pénztáránál. Résztvevők:  Csapodi Kinga 10.a ,Kucses Viki  10.a, Bócsa Alexandra 9.c, Danyi Dóra 9.c, Salgó Barbara 12.c,  Komornik Balázs 12.c, Garamszegi Dániel 12.a, Bikfalvy Bálint 10.aPortik-Lukács Rajmund 10.c, Kőszegi Gyuri  10. b, Szente Bellosevich Gabriella, Szente Réka, Szente Ilona.

hétfő (február 25.)
Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól
február 25-március 1.
Pénzügyi és vállalkozói témahét
február 25-március 2.
Középiskolai felvételi eljárás iskolánkban (beszélgetés, hittan teszt)
Reggeli zsolozsma a 7.a osztállyal
07:25
péntek (március 1.)
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna és a Szent Ferenc Sebei templomban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)