Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

SpeakOut nyári angol nyelvi tábor

2018. június 20.

SpeakOut nyári angol nyelvi tábor Keszthelyen BEKG-s diákoknak féláron

A Speak Out egy beszédcentrikus angol tábor, ahol amerikai diákokkal gyakorolhatod az angol nyelvet és belekóstolhatsz egy másik kultúrába. Mindössze 5 percre a Balatontól, Keszthelyen.

Diákjaink a csíksomlyói pünkösdi misén

2018. június 2.

Iskolánkból idén több mint százhúsz diák zarándokolt el Csíksomlyóra, hogy együtt ünnepeljük a Szentlélek eljövetelét. Remek programokon vehettünk részt, melyet iskolánk tanárai, Albert-Tóth Endre és Pácz Tamás szerveztek nekünk.

Bécs 2017

2018. március 6.

Idén már tizenharmadik alkalommal látogattunk el a Bécsbe, hogy ismét megcsodálhassuk a kivilágított Városháza előtti adventi vásárt. S hogy mi volt a meglepetés? S melyik múzeumban töltöttünk el majd három órát? S hogy volt-e Kinderpunch? Volt-e ismét újdonság a vásárban? Ezekre a kérdésre is választ kap mindenki, aki tovább olvassa a cikket.  

EKG Sítábor Dachstein síterepen

2018. február 27.

Idén újra sítáborba utaztak a gimnázium diákjai. Hol jártunk? Mit csináltunk? Kik vettek részt a táborban? Tényleg volt esti közös játék? Ezekre a kérdésekre is választ kaphat a kedves olvasó, ha továbbolvassa a cikket. Sőt! Danyi Dóri jóvoltából egy német nyelvű cikket is olvashatnak! 

Kárpátaljai kirándulás

2017. november 26.

A gimnázium 7. a osztályának diákjai osztályfőnökük vezetésével meglátogatták a munkácsi testvériskolát. S hogy mi történt ebben a néhány napban? A folytatáshoz olvassa tovább a cikket! 

hétfő (augusztus 27.)
Javító- és pótvizsga
08:00
kedd (augusztus 28.)
Tankönyvátvétel (7-9 évfolyamok és a 10. A)
szerda (augusztus 29.)
Tankönyvátvétel (10-12. évfolyamok, kivéve a 10. A)
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)