Vissza a nyitóoldalra

Kerületi Többpróba Diákolimpia

2017. május 14.

     Iskolánkat egyetlen leány csapat képviselte az idei Czakó utcai Sporttelepen rendezett Többpróba Diákolimpián az 5.-6. korcsoportban. A fiúk és lányok egyszerre versenyeztek, természetesen külön értékelés szerint. A többpróba versenyszámai: 100 méteres síkfutás, súlylökés, kislabda hajítás, távolugrás és 800 méteres síkfutás.

Már a szünetben elkezdtük szervezni a csapatot, és bár dolgozat és sérülés is közbejött, még így is öt lelkes lánnyal el tudtunk indulni tanítás után a versenyre. A szólítási sorrend itt nem számít, mindenkinek minden versenyszámban kell indulni. A csapat tagjai Pesti Dóra, Garamszegi Anna, István Katica, Szabó Anett, Bizey-Nagy Gabriella.
         Mindenki 100m futással kezdett és 800m futással zárt, a köztük lévő három ügyességi számot bármilyen sorrendben el lehetett végezni. Az ügyességi számokban 3-3 kísérletre volt lehetőség, amelyből a legjobb számít, míg a futásoknál csak egy lehetőségük volt. Mi a kislabda hajítás, súlylökés és távolugrás sorrendet választottunk. A lányok mindent a legjobb tudásuk és erőnléti állapotukhoz képest rendesen végigküzdöttek, összzesen 1620 pontot szereztek. Ez a 4. helyhez volt elég,

Gratulálok, lányok! Köszönöm a részvételt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kerületi röplabda Diákolimpia - 5. korcsoport fiúkVissza a(z) versenyek oldalraLeány szertorna verseny Szegeden
péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 21.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)