Vissza a nyitóoldalra

Floorball diákolimpia

2017. március 30.

Nagy izgalommal készültünk az idei floorball bajnokságra, ami számomra is újdonság volt, hiszen még nem vittem gyerekeket floorballozni. Hivatalos bíró jött el vezetni a meccseket.

Ez a labdajáték leginkább a hokihoz hasonlít, csak teremben jég nélkül játszák. A pálya 10x20 méteres, padokkal körbevéve, hogy a labda visszapattanjon, pici kapukkal, melyek mögé is be lehet vinni a labdát. Műanyag ütőkkel és labdával játszák, most három fővel és 8 perces meccsekkel.
A fiúkat Mester Bálint Tanár Úr kísérte, a lányokat én. A lányok a 9.c és 10.e osztályból jöttek: Bizey-Nagy Gabriella, Kurucz Luca, Pozsonyi Anna, Hornyák Réka. A fiúk vegyesen voltak a 11.a és b osztályból: Marinkás Márton, Nyéki Ferenc, Rónai Levente, Takács Péter, Bereczky Zoltán, Barabás Balázs.
A Kosztolányi Gimnázium csapata verhetetlen volt, látszott, hogy nem csak az iskolában játszanak együtt. A többiekkel nagyon izgalmas meccseket játszottunk, kevés szabálytalansággal. Volt győzelem, vereség, döntetlen, fárasztó ez a 8 perc!
             A végeredmény: a lányok bronzérmet nyertek, a fiúk ezüstöt, úgyhogy mindkét csapatunk sikerélménnyel távozott! Köszönjük a szervezést!

Gratulálunk, gyerekek! Egy élmény volt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa   

Kerületi ping-pong DiákolimpiaVissza a(z) versenyek oldalraSzertorna, Diákolimpia Országos Elődöntő
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)