Kötélmászó és függeszkedő verseny a Katona József Szakgimnáziumban

A soron következő kötélmászó versenyre 1lány és 1 fiú csapattal érkeztünk. Az előző versenyen miatt a gyerekek külön kérték, hogy jöjjünk el. Volt, aki lejött szünetekbe gyakorolni a függeszkedést.
Először rendhagyó módon a fiúk függeszkedése kezdődött, mert több csapat jött el, mint ahány kötél volt, így előfutamot is kellett tartani. A selejtezők után jöttek a helyezésekért a függeszkedések, így mindenki 2x függeszkedett, plusz ha valaki még egyéniben is szeretett volna indulni, az 3x. De ott már ülésből kell teljes magasságig. A selejtezőn túljutva, csapatunk szoros versenyen 4.helyen végzett! Most is volt újoncok, aminek nagyon örülünk. Csapat tagjai: Jakkel Soma, Csali Vilmos, Baráth Márton, Ilok Levente, Ilok Ádám, Pető Dániel, és kiegészülve Gyulai Máté és Gyulai Benedek.
Egyéniben Soma, Máté és Beni indult a csapatunkból, mindenki ügyesen felfüggeszkedett, de Soma volt a leggyorsabb, így Ő még egy arany érmet is nyert

Gratulálok fiúk! Ügyesek voltatok!

Ezután a lányok mászása következett. A lányokat külön megdicsérem a versenyhez való hozzáállás miatt! Szoros mászások voltak, a mienknél magasabb kötélre, de mindenki becsülettel végig mászta, ezzel a 3.helyen tudtunk végezni. Egyéniben is S. Bori, Sch. Bori és Katica is indult és nagyon szoros versenyben Scherer Bori 3. Skobrák Bori 4. és Katica 5. lett.
Csapat tagjai: Baukó Zsuzsanna, Skobrák Borbála, Scherer Borbála, Szakál Katica, Kocsis Karina, Juhász Antónia, Kosztya Emese.

Gratulálok lányok! Ügyesek voltatok!

Gyulainé Poczik Zsuzsa