Függeszkedő és Kötélmászó verseny az EKG-ban

 

A következő területi függeszkedő és kötélmászó versenyt mi rendeztük. Házigazdaként 2 lány és 1 fiú csapattal vártuk az ellenfeleket. Végül a mi csapatunk sem volt teljes, így a Budai Vegyes csapattal összefogva alkottunk 1 csapatot, így lett meg a 8 fő.
Sajnos kevés csapat jött el, de Igazgatónőnk szavaival élve,- aki volt olyan kedves és megnyitotta a versenyt-, több esély van a győzelemre. Igaza is lett…
A lányok mászásával kezdődött a verseny, ahol mindkét csapatunk dobogóra került, 1. és 2. helyet szerezték még a lányok! Öröm, hogy több 7.évfolyamos kislány is eljött kipróbálni a versenyt, és reméljük kedvet kaptak a folytatáshoz! A lány csapatok tagjai: Szente Ilona, Börzsei Anna, Murányi Mária, Elek Virág, Sainidi-Fábry Thália, Baukó Zsuzsanna, Ribiánszky Luca, Cziráki Panna, Fodor Nóra, Ronkay Borbála, Molnár Luca, Kocsis Róza, Kocsis Karina.
Ezután a lány egyéni versenyek következtek, ahol Ronkay Bori megnyerte az itthoni kötélmászó versenyt, és Molnár Luca 2. lett, így arany és ezüstéremmel gazdagodtak! Gratulálunk!

A fiúk csapatversenye következett, ahol a kiegészült EKG-s fiaink megnyerték a csapatversenyt! Itt is több újonc volt, akik reméljük folytatják ezt a szép hagyományt! Csapat tagjai: Németh Zsombor, Csali Vilmos, Kisléghy Kálmán, Hegyi Gergő, Böhm Regő, és kiegészülve Gyulai Márton, Gyulai Máté, Gyulai Benedek! Gratulálunk!
Egyéniben A kiegészítő csapatból indultak, ahol Gyulai Marci meg is nyerte, Gyulai Máté pedig 4. lett! Gratulálunk és köszönjük a segítséget!

 

Köszönjük a TF tanárának, Gyulai Gergelynek és hallgatóinak Mórocz Botondnak és Stermeczki Barnabásnak a segítséget!

 

További sportsikereket, gratulálunk gyerekek!

 

 

Gyulainé Poczik Zsuzsa