Vissza a nyitóoldalra

Szertorna Diákolimpia Országos Elődöntő

2018. február 18.

A hétvégén óriási bravúrral iskolánk mindkét csapata tovább jutott az Országos Döntőre!
Mindkét nap versenyen voltunk a gyerekekkel: szombaton a fiúkkal, vasárnap a lányokkal. Iskolánk most egy haladó lány csapattal négy tornaszeren, és egy kezdő fiú csapattal indult, szintén négy tornaszeren a Torna Csarnokban megrendezett Szertorna Diákolimpia Országos Elődöntőjén.
A kétnapos versenyen most már az ország minden tájáról bejutott csapatok mérkőztek meg. A fiúknál a két nap folyamán 16 csapat, a lányoknál 22 csapat indult, és mindkét nap a legjobb hat csapat juthatott tovább az Országos Döntőre.
Dávid vállának sajnálatos sérülése ellenére is, a többiek óriási lelkesedésével sikerült megelőznünk egy csapatot, így a fiúk a 6. helyen, a lányok az 5. helyen jutottak tovább a márciusban megrendezésre kerülő Országos Döntőre. A lányok csapata - hatfős lévén - még ronthatott is, így továbbjutó helyre kerültünk. A fiú csapattal ez az első alkalom, hogy tovább jutottunk, amire nagyon büszke vagyok. De mindkét csapatnál komolyan kell venni a felkészülést, hiszen a döntő még nehezebb feladat lesz.

A csapatok tagjai: Bócsa Alexandra, Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Csernus Fanni, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána; Reményi Dávid, Bata Álmos, Kravalik Bertalan és Nagy Bertalan.

Köszönöm, gyerekek, a lelkesedést, a kitartást, a versenyzést! Gratulálok mindenkinek! Folytatjuk márciusban!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Házi ping-pong versenyVissza a(z) versenyek oldalraSzertorna Diákolimpia Budapesti Döntő
hétfő (december 6.)
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
szombat (december 11.)
Munkanap
hétfő (december 13.)
Lelkinap
hétfő (december 20.)
Osztálykarácsonyok délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)