Vissza a nyitóoldalra

Szertorna Diákolimpia 3-4. kcs. lányok

2019. február 20.

A Szertorna Diákolimpia sorozatot az 3.-4. korcsoportos lányokkal zártuk „B” kategóriában, három szeren a Gloriett Sportiskolában. Iskolánk egy lány csapattal indult.

A lányok „B” kategóriában, tehát három szeren versenyeztek: gerenda, talaj, ugrás szersorrendben. Mivel ebben a korcsoportban nagyon sok iskola indul, akár több csapattal is, négy fordulót szerveztek, és minket a 4. fordulóba sorsoltak. A 3.-4. korcsoportban is előírt gyakorlatok vannak, amit a három pontozó bírónak kell egyesével bemutatni. A talajgyakorlatot ráadásul zenére kell előadni, amihez most új zenét választottunk a kis lányoknak is. Csapatunk új tagokkal bővült, az új bejövő osztályokban van pár lelkes tornázni vágyó kislány, akiket nagy szeretettel köszöntünk. Sajnos sokan nem tudtak jöni a versenyre (betegség, síelés vagy külföldi út miatt, de azért a Tessely Borbála és Bata Emese párossal ki tudtunk állni.
A lányok nagyon lelkesen készültek, nekik ez volt az első szertorna versenyük, nagyon sokat készültek rá! Szépen dolgoztak, sokat fejlődtek, jó volt látni, milyen lelkesen versenyeznek!  Ez a 13. helyre volt elegendő. Ügyesek voltatok, lányok!

Gratulálok! Köszönöm a részvételt és köszönöm Hamvas Márk kollégám segítségét!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Iskolai Pingpong BajnokságVissza a(z) versenyek oldalraSzertorna Diákolimpia 5-6. kcs. lányok
hétfő (január 24.)
Tanítás nélküli munkanap
Szülői értekezlet a 12. évfolyamnak
17:30
kedd (január 25.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 10. E osztály
hétfő (január 31.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. A osztály
péntek (február 4.)
Iskolmise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)