Vissza a nyitóoldalra
Partnerek >>

Széchenyi 2020

Egészséges ételek verseny

2015. október 18.

Szeretettel várunk minden egészségesen táplálkozó vagy az egészséges táplálkozást megismerni vágyó diákot és tanárt október 16-án a díszterem elé.

A versenyre az osztályaik által támogatott csapatok nevezését várjuk, akik otthon elkészítenek egy egészséges ételt, majd a verseny napján ízlésesen tálalják.

A zsűri 14.30-kor kezdi az értékelését.

Az elkészített ételeket aznap, az irodalmi kávéház látogatói megkóstolhatják.

Környezetvédelmi nap

2015. október 5.

Állatkert látogatás az Állatok Világnapja alkalmából.

Az Állatok Világnapjáról, az állatok védőszentjeként tisztelt Assisi Szent Ferenc halálának évfordulóján, október 4-én emlékezünk meg. Ezen a napon nagy szeretettel várjuk a 7-8-9. osztályos növendékeinket egy állatkert látogatással egybekötött vetélkedőre a Fővárosi Állat- és Növénykertbe. Az első 4 tanítási órát követően osztályfőnökeik és Pácz Tanár Úr vezetésével indulnak el az osztályok. Bérletet vagy jegyet mindenki hozzon magával.

Gólya sportnap 2015

2015. szeptember 22.

A sportnapot az iskolánkba újonnan érkező gólya (7.a, 9.c, 9.d, 9.e) osztályok számára rendeztük. A versenyeken részt vettek továbbá a tavaly érkezők is (8.a, 8.b, 9.b), és a 9. évfolyamon 6 osztályos képzésben résztvevő 9.a osztály.

Egészségnevelő túra a Tiszta Hegyek Világnapjára

2022. augusztus 27.

Már csak két hét, és ismét összemérhetik erejüket Gimnáziumunk osztályai az 1848-49-es szabadságharc világát felelevenítő hagyományőrző történelmi vetélkedésen.

A 2015. szeptember 25-én, pénteken 9 órakor kezdődő akadályversenyre a budai hegyekben – az Árpád-kilátó, a vitorlázó repülőtér és a Szépvölgyi út határolta területen – kerül sor. A 20 osztálynak 10 akadály, valamint számos extra feladat során kell bizonyítani rátermettségét, ügyességét, felkészültségét és bátorságát.

www.allstyleshoes.com

csütörtök (október 6.)
Aradi vértanúk emléknapja - ünnepség
péntek (október 7.)
Iskolamise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Felvételi előkészítő kezdődik 6. évfolyamosoknak
15:00-17:00
szombat (október 8.)
SZALAGAVATÓ
hétfő (október 10.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 11. A osztály
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)