Vissza a nyitóoldalra

Sportnap 2022

2022. július 8.

 

 

Az elmúlt két évben a Covid19 járvány miatt nem tudtuk megtartani a sportnapot, és most, hogy végre újra lehetett ilyen rendezvényt szervezni rögtön egy újítással próbálkoztunk.

Kicsit hagyományőrző jelleggel nemcsak a Czakó utcai sportpályán, hanem az iskolában is zajlott a sportnap. Amikor az iskola tanulói létszáma nem haladta meg az 500 főt kizárólag az iskolában zajlott a sportnap. Ezt a „hagyományt” élesztettük idén újra.

A 7-8. évfolyam ezért az iskolában mérte össze az erejét, míg a 9-11. évfolyam a Czakó utcán versenyzett egymással.

 

Felső évfolyamon 1. helyen a 9.c osztály-, 2. helyen a 11.e-, 3. helyen a 10. a osztály végzett.

Alsó évfolyamon 1. helyen a 8.a osztály-, 2. helyen a 7.a-, 3. helyen a 7. b osztály végzett.

 

 

A rendezvény rendben, a tervek szerint lezajlott.

 

A Czakó utcai pályán 15 osztály három labdajátékban (labdarúgás, streetball, röplabda), 12 állomáson, váltófutáson és gúlaépítésben mérhették össze erejüket, gyűjthettek pontokat. Izgalmas küzdelmeket hozott a délelőtt, jó volt látni, hogy mindenki teljes erőbedobással küzdött az osztályáért, közösségéért. A labdajátékok során 99 mérkőzést játszottak az osztályok és a kánikula ellenére is jól vizsgáztak a csapatok. 

 

Az iskolában a röplabdán és a labdarúgáson kívül ugrókötél áthajtásban, célba dobásban, lépcsőfutásban, hajlított karú függésben, egyensúlyozó és „amőba” váltó versenyben mérhették össze a tudásokat a tanulók.

Az eredményhirdetésekre az évzáró miséken került.

 

 

Vissza a(z) programok oldalraBallagás 2022
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)