Vissza a nyitóoldalra
Tanulmányok >>Tantárgyak >>

Médiatagozat

Jóbarátok (EKG módra)

2021. október 3.

Két osztály, egy kirándulás. 2021. október 4. és 9. között a médiatagozatos 12.D és 10.D osztály - a Határtalanul program keretében - Erdélyben jár. A napi történésekről hatrészes minisorozatban számol be a tudósítói stáb. Az epizódok tervezett világpremierje: S1E1 – kedd, S1E2 – szerda, S1E3 – csütörtök, S1E4 – péntek, S1E5 – szombat, S1E6 – vasárnap! 

Keresd keddtől a videókat itt a honlapon!

Nemzeti ünnepünk, március 15.

2021. március 11.

Magyarország, Pest és Buda. Egy ember, sok ember. Forradalom és szabadságharc. Közélet és magánélet. Egy férfi és egy nő. 2021-ben tizenévesek – gimnáziumunk médiatagozatos 10.D osztályának diákjai – tizenegy perces filmmel hajtanak fejet a hősök emléke előtt. Emlékezzünk együtt. 

VIGYÁZUNK EGYMÁSRA!

2020. október 8.

Vigyázunk. Egymásra. Együtt. Egymásért. EKG.

Szocioriport-sorozatot publikálnak médiásaink

2020. augusztus 8.

10.D-s médiásaink már szeptemberben mély vízbe kerültek, az újságírás legnehezebb nemével kezdtek ismerkedni: féléves projektmunka során kellett egy-egy társadalmi probléma mélyére ásniuk, riportfilmeket, mélyinterjúkat, dokufotó-sorozatokat készíteniük. Aztán a járvány közbeszólt, így most online alkotótábor keretében rendezik sajtó alá az elkészült anyagokat, és az interneten teszik közzé azokat ezen a linken

Rendhagyó irodalom 4. Vesztegzár a Grand Hotelben

2020. június 12.

Negyedik távfilmjét mutatja be Perdé, azaz az EKG médiatagozatos 9/D osztálya. A tízperces, sokszereplős alkotás Rejtő Jenő (P. Howard) Vesztegzár a Grand Hotelben című regényének adaptációját ajánlja a Nevetni Vágyó Néző figyelmébe. 

csütörtök (december 2.)
Szülői lelkinap - 1. adventi gyertyagyújtás
péntek (december 3.)
Történelem évfolyamvizsga, írásbeli 11. évf.
hétfő (december 6.)
Történelem évfolyamvizsga, szóbeli 11. évf.
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)