Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Éjszakai túra a Budai-hegységben

2021. október 6.

Szeptember 17-én egy rendkívül különleges programon vehettünk részt az évfolyamtársaimmal, Pácz Tamás tanár úr szervezett nekünk (is) egy éjszakai túrát, amin végig jártuk a Budai hegység főbb nevezetességeit.

12.B osztálytábor Zamárdiban

2021. szeptember 16.

12.B osztálytábor Zamárdiban, avagy "Minden jó, ha vége jó!"

Június utolsó napjaiban a 12.B osztály Zamárdiban táborozott. 4-6-fős szobákban szálltunk meg nem messze a Balaton partjától. Sokat fürödtünk, bográcsoztunk, beszélgettünk, röpiztünk és társasoztunk. A terveinkről még időkapszulát is készítettünk, melyet a 10. érettségi találkozón fogunk felbontani.

Tánctábor

2021. szeptember 12.

Augusztus utolsó két napjában volt szerencsénk összegyűlni egy igazán hasznos, közösségi eseményre, ahol a szalagavató előkészítéseként szánt tánclépéseket kezdtük tanulni.

11.c osztálytábora a Tisza-tónál

2021. szeptember 5.

    A 11.c osztály csapata, Ambrus Máté osztályfőnök helyettese és osztályfőnöke nagy lelkesedéssel indult  el Abádszalók felé, egy nagyon forró nyári napon. Hosszú utazás és több átszállás után megérkeztünk a Füzesi kempingbe, ahol kis faházakat béreltünk. 

EKG Nagytábor – 2021

2021. augusztus 27.

Pár héttel a tanév lezárása után újra útnak indult EKG-s diákok és tanárok sokasága a Balatonra. Az előző évhez képest a létszám nagyot ugrott; 124 diák és 11 kísérőtanár gyűlt össze az alsóbélatelepi táborhelyen. Ragyogó napsütés, egynapos enyhítő eső, finom ebédek és jó hangulat kísérte végig a tábor hetét.

október 25-november 1.
Őszi szünet
kedd (november 2.)
Az őszi szünetet követő első tanítási nap
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 11. C osztály
csütörtök (november 4.)
11.évf. nyelvi évfolyamvizsga (szóbeli)
Nemzeti gyásznap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)