Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Kirándulások

Lengyel diákok fogadása 2022

2022. október 11.

2022. október 3-7. között ismét Budapesten jártak lengyel testvériskolánk diákjai. Köszönjük a fogadó családok szeretetteli, odaadó segítségét!

Kirándul a tanári kar

2022. augusztus 28.

Nemcsak a diákok szeretik a kötetlenebb együttléteket, a tanárok is örültek, hogy néhány év kihagyás után ismét közös kirándulással kezdhették a tanévet.

A csatolt képgalériában Lőkös-Birdal Diána tanárnő képei mutatják a kirándulás csodás hangulatát.

Erdélyben jártunk, medvét nem láttunk

2022. július 9.

2022.június 3.-án az alkalmat kihasználva, hogy már elmúlt a járvány helyzet, a Határtalanul program keretében elindultunk Erdélybe. A négy osztályt: 7.a, 8.a, 9.a, 11.e osztályfőnökeinken kívül, akik, Andréka Áron, Domschitzné Darvas Júlia, Koncz Ágnes és Kálmán Györgyi, Albert-Tóth Endre és Pácz Tamás is elkísérte, mint szervező tanárok. Rajtuk kívül velünk volt több kísérő tanár is és orvosi segítségként Dr. Pácz Ferenc gyermekorvos.

Zarándoklat Erdélybe 2022

2022. június 27.

Az EKG-s diákokkal nemrég, május 18. és 23. között (szerdától hétfőig) együtt erdélyi zarándoklaton vettem részt. A kísérőtanárok Körmendy Károly, Horváth Zoltán és Jávor Balázs tanár urak, a két vezetőtanár pedig Pácz Tamás és Albert Tóth Endre voltak. A csapat három busszal utazott és rengeteg helyet bejárt.

Határtalanul. A 11.D felvidéki osztálykirándulása

2022. június 21.

Végre öt nap a Határtalanul program keretében, hiszen a járvány miatt kilencedikben és tizedikben elmaradt az osztálykirándulás… Most pótoltuk! „Irodalmi és történelmi hősök Hont, Nógrád és Gömör vármegyékben, valamint a Szepességben.” Szállás Várhosszúréten, közben Szklabonya, Kékkő vára, Alsósztregova, füleki vár, Rimajános és Rimaszombat, maginvári kilátó, Kassa, Krasznahorkaváralja, Rozsnyó, Jólész, Késmárk, Lőcse, szepesi vár, Zólyom, Selmecbánya.

péntek (december 2.)
Madáretetők leadási határideje
Történelem évfolyamvizsga - írásbeli - 11. évf.
hétfő (december 5.)
történelem évfolyamvizsga - szóbeli - 11. évf.
szerda (december 7.)
LELKI NAP
péntek (december 9.)
Bécsi kirándulás
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)