Vissza a nyitóoldalra

KIDS Országos Szertorna verseny

2020. április 29.

 

Idén is a Tornacsarnokban rendezték meg a KIDS Tornaversenyt, ahol iskolánk 4 csapattal indult!

Reggel 9.40-kor a 3.-4. korcsoportos lányok kezdtek Csikor Tekla, Halász Kinga, Selmeczi Kinga, Bata Emese, Elek Virág összeállításban. Ennek a korcsoportnak 3 szeren kell a gyakorlatokat bemutatni talaj, szekrényugrás és gerenda. Ezután pici átfedéssel a 3.-4. korcsoportos fiúk folytatták a versenyt, Paksy Botond, Erdős Fülöp, Böhm Regő, Németh Benedek összeállításban. Ennek a korcsoportnak is 3 szeres a versenyük szekrényugrás, talaj és gyűrű. A két csapatnak egyszerre volt az eredményhirdetésük, ahol a lányok 7.helyen végeztek csapatban, fiúk 5.helyen végeztek csapatban. Nagy örömünkre azonban Németh Benedek egyéni összetettben megnyerte a verseny!!

Ezután kis szünet következett, aztán jöttek az 5.-6. korcsoportos fiúk, nekik már 4 szer volt bónuszos gyakorlatokkal, tehát nem 10-ből indult a gyakorlat, hanem aki vállalt egyén kötelező elemet gyakorlatonként 2 előírt elem lehetett, akkor akár 11 pontból is indulhatott a gyakorlata. Itt Moldoványi Barnabás, Portik Lukács Rajmund, Rózsahegyi Kristóf, Bata Álmos összeállításban indultunk a fiúk, és korlát, szekrényugrás, talaj és gyűrű gyakorlatokat kellett bemutatniuk. A fiúk a 4. helyen végeztek!
Végül az 5.-6. korcsoportos lányok következtek, ahol sajnos csak 3 fő jelent meg, de egy volt tanítványunk, aki szintén hivatalos volt a versenyen, Bizey Nagy Gabriella, aki kitüntetést kapott, mert a tanulmányai 12 éve alatt, ami katolikus iskolákban zajlott, a legtöbb és legtöbb fajta KIDS versenyen vett részt. Vele kiegészülve, de Ő versenyen kívül támogatta csapatunkat Németh Szilvia, Vígh Adél, Szakály Anna további felállásban. Nekik is 4 szeres verseny, bónuszos gyakorlatokkal, talaj, szekrényugrás, gerenda, felemáskorlát szereken mutattuk be a gyakorlatokat. Itt így csak egyéni összetett és szerenkénti verseny  volt, ahol Szakály Anna nagyot alakított, összetettben 2.lett, szerenkénti döntőben, felemáskorláton 1.hely, Talajon és szekrényugráson 2. hely!!

Hosszú, de mozgalmas, izgalmas nap volt! Mindenki éremmel tért haza! Nagyon Gratulálok gyerekek! Köszönöm a részvételt!!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

 

Iskolai szavalóverseny 2021Vissza a(z) versenyek oldalraEKG ping -pong bajnokság
csütörtök (december 2.)
Szülői lelkinap - 1. adventi gyertyagyújtás
péntek (december 3.)
Történelem évfolyamvizsga, írásbeli 11. évf.
hétfő (december 6.)
Történelem évfolyamvizsga, szóbeli 11. évf.
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)