Vissza a nyitóoldalra

KIDS kötélmászó és minitramp verseny

2018. január 9.

Az idei tanév 1. KIDS kupáját a Szent Angéla Gimnáziumban rendezték meg, ahol egyszerre két verseny kötélmászó és függeszkedő, illetve minitramp verseny is volt. Iskolán öt csapattal indult.

Szombat reggel, igen szeles időben tizenegynéhány átfagyott, ám lelkes gyermekkel találkoztam a Széll Kálmán téren, hogy ezen a KIDS kupán részt vehessünk.
Kötélmászó versennyel kezdtünk, ahol  egy lány és egy fiú csapatunk volt. A lányok nagy örömünkre megnyerték a versenyt és megszerezték az aranyérmet , a fiúk csapata 3. lett, bronzéremmel! A csapatok tagjai: Somló Anna, Bócsa Alexandra, Bizey-Nagy Gabriella, Daniele Lucia, György Emma, Sipos Orsolya, Holló Ágnes, Miticzky Boglárka; Nagy Bertalan, Pelyhe Gergő, Kravalik Bertalan, Rózsahegyi Kristóf.
Ezután az egyéni mászások következtek, amit Somló Anna megnyert! Szandi 3., Emma 5., B. Gabi 9. lett, a fiúknál K. Berci 8., Gergő 13. lett. Mind nagyon szép eredmény! Megrendezésre került a kötélkirály és királynő versenyszám is: aki a legtöbbször mászik illetve függeszkedik fel, az lesz a király(nő). Lányoknál ezt a nemes címet György Emma nyerte!

Ezután következett a csapat illetve az egyéni minitramp verseny. Itt két kategóriában indult egy-egy lány csapatunk, és egy fiú csapat. A kötelező ugrások után egyből indult az egyéni két szabadon választott ugrás, ezzel kicsit meggyorsították a versenyt, hiszen rengeteg,  23 csapat indult.
Eredmények: a kicsi lány csapatunk 6., pontszerző helyen, a nagy lány csapat a 2. helyen, a fiú csapat a 2. helyen végzett. Az egyéni versenyen csapatonként két versenyző indulhatott, itt Csernus Fanni a 3. helyen végzett.
A csapatok tagjai: Daniele Lucia, Sipos Orsolya, György Emma, Holló Ágnes, Miticzky Boglárka, Halász Anna; Bócsa Alexandra, Somló Anna, Bizey-Nagy Gabriella, Csernus Fanni, Poós Julianna, Gallay Gabriella; Nagy Bertalan, Pelyhe Gergő, Reményi Dávid, Kravalik Bertalan, Rózsahegyi Kristóf.

Gratulálok mindenkinek, köszönöm, hogy a szombati napotokat rááldoztátok erre a versenyre!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

1. EKG Kupa Szertorna versenyVissza a(z) versenyek oldalraKötélmászó verseny a Piarista Gimnáziumban
hétfő (január 31.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. A osztály
péntek (február 4.)
Iskolmise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Jótékonysági koncert a díszteremben
17:00
hétfő (február 7.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. B osztály
SZMK értekezlet
17:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)