Vissza a nyitóoldalra

Iskolai Szertorna verseny

2019. január 21.

Idén is megrendeztünk az Iskolai szertorna versenyünket három csapattal és egyéni versenyzőkkel.
A 3.-4. korcsoportban egy lány csapat, az 5.-6. korcsoportban egy lány és egy fiú csapat tudott kiállni. Hivatalos hazai pontozóbírókat hívtunk meg Lukács Mónika, Gyulai-Sárdi Diána és Kardos Martin személyében, akik segítőkészen és pozitívan értékelték tornászaink munkáját.
Nagyon jó hangulatban zajlott a verseny, a kis lányok három tornaszeren (ugrás, gerenda, talaj szersorrendben) versenyeztek, a nagy lányok pedig négy tornaszeren (gerenda, ugrás, felemáskorlát, talaj), és a nagy fiúk szintén négy szeren (talaj, gyűrű, korlát és ugrás szersorrendben). Egyszerre három szeren mutatták be a gyakorlatokat, azért nem a hivatalos forgás szerint haladtunk, hogy ne legyen fedés, és pergőn, kevés várakozással mehessen a verseny.

Az Alapítvány támogatásával minden induló érmet, oklevelet, gyümölcsöt és kekszet , illetve a csapatok csokit, és a csapatonként az összetett bajnok szép kis kupát kapott!

Szeretném megköszönni Rózsahegyi Kristóf apukájának, Rózsahegyi Balázs Úrnak nagylelkű támogatását, hogy a fiú csapatunk versenyruháját és melegítőjét szponzorálta, ebben a szép egységes versenyruhában tudtak már versenyezni a fiúk! Hálás köszönet érte!

Eredmények, mivel csoportonként egy csapat volt, egyéni összetett versenyt hirdettünk:

a 3.-4. korcsoportos lányoknál 1. Tessely Borbála, 2. András Viktória, 3. Bata Emese; az 5.-6. korcsoportban a lányoknál: 1. Szakály Anna, 2. Bizey-Nagy Gabriella, 3. Gallay Gabriella, 4. Fenyák Orsolya, 5. István Katalin, 6. Nyáry Hanna, 7. Tóth Bernadett; és az 5.-6. korcsoport fiúknál: 1. Kravalik Bertalan, 2. Bata Álmos, 3. Rózsahegyi Kristóf.

Gratulálok mindenkinek! Köszönöm a részvételt, és köszönöm Hamvas Márk és Andréka Áron kollégám segítségét!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Budapesti Szuper Kötélmászó bajnokságVissza a(z) versenyek oldalraKIDS minitramp verseny
Ezt a programot a
Gimnázium 1687 Alapítvány támogatta!
vasárnap (november 28.)
Advent 1. vasárnapja
csütörtök (december 2.)
Szülői lelkinap - 1. adventi gyertyagyújtás
péntek (december 3.)
Történelem évfolyamvizsga, írásbeli 11. évf.
hétfő (december 6.)
Történelem évfolyamvizsga, szóbeli 11. évf.
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)