Vissza a nyitóoldalra

Házi lány szertornaverseny

2014. december 16.

A gyakorlatokat két hivatalos, egy nemzetközi és egy hazai pontozó bíró értékelte, akiket sikerült meghívnom versenyünkre. Az esemény fényét emelte, hogy Igazgató Asszonyunk (Endrédi Józsefné) is megtekintette a versenyt. Mind egyet értettek abban, hogy a lányok nagyon csinosak voltak a dresszekben, és szépen teljesítettek.


A versenyt a lányok minitramp bemutatója nyitotta, aztán jöttek a szerenkénti versenyek ahol egyesével mutatták be a lányok a gyakorlatokat először a kisebbek, majd a nagyok. A lányok 7.-től 12. évfolyamig voltak jelen.  A pontozó bírók (Zoltay Fruzsina és Gyulai Gergely) nagyon szakszerűen pörgették a versenyt, így alig volt holt idő. A végén pedig értékelték és bezárták a versenyt.


III.- IV. korcsoportban aranyérmet nyert Varga Mónika,  ezüstérmet  Gallay Gabriella, bronzérmet Csapodi Kinga. További helyezettek: István Katica, Pesti Dóra.


V.-VI. korcsoportban aranyérmet nyert Tállay Viktória, ezüstérmet Csernus Fanni, bronzérmet Bucsánszki Nikolett. További helyezettek: Ritter Sarolta, Radácsi Anna, Hudák Eszter, Zámbó Édua, Palya Boglálrka.

Az alapítvány támogatása jóvoltából minden induló érmet, Milka csokit, tollat, oklevelet, gyümölcsöt kapott, és a verseny végén üdítő, pogácsa és rágcsálni való várta a versenyzőket és pontozókat!

Gratulálok minden indulónak! Köszönöm a segítséget és a részvételt! 
                                                      
                                                                                         Gyulainé Poczik Zsuzsa 

 

Iskolai pingpongversenyVissza a(z) versenyek oldalraCertamen Latinum IX.
hétfő (december 6.)
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
szombat (december 11.)
Munkanap
hétfő (december 13.)
Lelkinap
hétfő (december 20.)
Osztálykarácsonyok délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)