Vissza a nyitóoldalra

Gólya sportnap 2015

2015. szeptember 22.

A sportnapot az iskolánkba újonnan érkező gólya (7.a, 9.c, 9.d, 9.e) osztályok számára rendeztük. A versenyeken részt vettek továbbá a tavaly érkezők is (8.a, 8.b, 9.b), és a 9. évfolyamon 6 osztályos képzésben résztvevő 9.a osztály.

Reggel kissé ránk ijesztett az időjárás, de délre ragyogó napsütés várta a sportolni vágyó fiatalokat, akik 4 helyszínen mérhették össze tudásukat, ügyességüket.

A rendezvény kezdetén, a kosárpályán felsorakozó diákokat az iskola igazgatója köszöntötte, majd nem mindennapi esemény részesei lehettek a jelenlévők. Köszöntöttük iskolánk – nyáron Európa bajnoki címet szerzett – növendékét, Szép Balázs 10.c osztályos tanulót, akinek küzdeni tudását állította példaként a gólyák elé az igazgatónő. Balázs a portugáliai Caldas da Rahinhában zajló háromtusa ifjúsági B Európa-bajnokságon a 24. helyről ért fel a dobogó legfelső fokára.

Ezt a küzdőszellemet próbálták felmutatni a gólyák is, akik igaz még csak most kezdték saját közösségeiket kialakítani, de osztályaikért való harcos hozzáállásból már most jelesre vizsgáztak. Izgalmas, színvonalas, sportszerű, jó hangulatú délutánt tudhatott maga mögött mindenki, aki az eseményen részt vett.

Egészséges ételek versenyVissza a(z) széchenyi 2020 oldalraEgészségnevelő túra a Tiszta Hegyek Világnapjára
csütörtök (október 6.)
Aradi vértanúk emléknapja - ünnepség
péntek (október 7.)
Iskolamise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Felvételi előkészítő kezdődik 6. évfolyamosoknak
15:00-17:00
szombat (október 8.)
SZALAGAVATÓ
hétfő (október 10.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 11. A osztály
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)