Vissza a nyitóoldalra

Első EKG-s Nyári Torna és Sporttábor

2016. szeptember 10.

       Idén először rendeztünk torna és sporttábort, ami hangulatos, változatos volt, és nagyon jól sikerült véleményem szerint. A sűrű nyári programok miatt július 11-15.-e között került megrendezésre.
        Kevés jelentkező volt, de ők nagyon lelkesen jöttek. A program sokoldalú volt, szerencsére az idő is kedvezett nekünk. Minden nap vagy délelőtt, vagy délután szertorna edzés, hol a TF-re mehettünk be, hol az iskolánkban edzhettünk, emellett pedig szabadtéri programokat terveztünk. Első nap Fogaskerekűvel felmentünk a Széchényi-hegyre, ott kis kirándulás, és felnőtt játszótéren erősítés, második nap teniszezés, harmadik nap Libegőzés, közben játszótér, kilátó megnézése (messziről J), negyedik nap vonattal Gödöllőre mentünk lovagolni, ahol 3 nagyon aranyos lovacska várt minket! Bár megkóstolták a táskákat, megnyalogatták a vizes flakonjainkat, megették a dinnyénket J, és még a vonatot is lekéstünk, de mindemellett nagyon kedves emlék marad számunkra! Utolsó nap pedig úszni mentünk. Mindenki megtalálhatta a kedvére valót.
      Napi 3x-i étkezést biztosítottunk, az ebéd mindig főtt étel volt; volt, hogy menzán ettünk, volt, hogy kínai vendéglőt kóstoltunk meg, és volt, hogy saját készítésű ebédet ettünk, a gyerekeknek ízlett a főztöm, bár lehet csak túl jól neveltek J.

       Köszönjük a vezetőség, az alapítvány és a TF tanárai segítségét, hogy megrendezhettük táborunkat!

       Köszi gyerekek egy élmény volt!

                                                           Gyulainé Poczik Zsuzsa
 

TESTVÉRISKOLAI PROGRAM 2016. szept.30-okt.5.Vissza a(z) kirándulások oldalraTinglitangli a Tiszán
Ezt a programot a
Gimnázium 1687 Alapítvány támogatta!
hétfő (december 6.)
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
péntek (december 10.)
Olasz - francia délután
szombat (december 11.)
Munkanap
hétfő (december 13.)
Lelkinap
hétfő (december 20.)
Osztálykarácsonyok délután
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)