Vissza a nyitóoldalra

Diákolimpia „A” kategória Országos Döntő

2019. május 22.

Ezen a kétnapos versenysorozaton, ahol szombaton az 1., 2., és 3.-4. korcsoportos lányok és fiúk indultak, személyes érdekeltségem volt, minden korcsoportba vittünk lányokat és fiúkat is, és itt találkoztunk az épp edző Berki Krisztián olimpiai bajnokkal! Ha már tehettem, személyes ismeretségünk okán megkértem, hogy egy fotó erejéig álljon közénk! Nagyon barátságos és közvetlen volt, és szívesen fotózkodott velünk. Ezen felbátorodva a többi csapat is beállt a sorba, és nagyon kedvesen mindenkivel mosolyogva állt a kamerák elé!
Másnap, vasárnap került sor a mi 5.-6. korcsoportos leány csapatunkra. Mivel az országos versenyen nagyon szigorú pontoznak, ide már csak a legügyesebbek kerülnek be, nagy büszkeség, hogy mi is köztük lehettünk. A lányok nagyon lelkesen készültek, és a legjobb gyakorlataikat mutatták be. A verseny négy szeren zajlott: felemáskorláton, gerendán, talajon és ugrásban mérték ösze ügyességüket a versenyzők. A szép, címeres, kék dresszünkben léptünk a szőnyegre, és az előbbi szersorrendben mutattuk be gyakorlatainkat!
Sajnos, ebből a csapatunkból is három lány most érettségizik, tehát jövőre új csapattal állunk ki, de még így, érettségi előtt is vállalták ezt a rangos versenyt, amit, lányok, ezúton is nagyon köszönök Nektek!

Nagyon gratulálok a szép eredményhez, és sok sikert az érettségihez!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

 

Sikeres szereplés az egyházmegyei hittanversenyenVissza a(z) versenyek oldalraKerületi Többpróba verseny 5.-6. korcsoport
hétfő (január 31.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. A osztály
péntek (február 4.)
Iskolmise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Jótékonysági koncert a díszteremben
17:00
hétfő (február 7.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 9. B osztály
SZMK értekezlet
17:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)