Vissza a nyitóoldalra

Biciklitábor 12. A, 2014

2014. szeptember 8.

Szokásunkhoz híven idén is szerveztünk biciklitúrát, csak ez nagyon sok mindenben eltért az előzőektől. Elsősorban azért, mert idén egyedül mentünk, a Tanár Úr nem jött velünk, és azért is, mert most nem a Balatont tekertük körbe, hanem a Velencei-tavat.

Június 28-án nem túl korán felszálltunk a vonatra, és elmentünk Velencébe, ahol lesátraztunk egy kempingben, kényelembe helyeztük magunkat, ebédeltünk, majd lementünk a partra strandolni és vízibiciklizni. Napnyugtával visszatértünk a sátrunkhoz, megsütöttük a vacsoránkat, majd azzal a tudattal, hogy másnap körbetekerjük a tavat, elmentünk aludni.

Másnap reggel összeszedelőzködtünk, és körbetekertük a tavat - nem volt nagy küldetés, ugyanis 3,5 óra alatt az egész távot megtettük, úgyhogy a délután további részében a strandon voltunk, és mivel a vízibicikli az első nap nagyon bejött, ezért megint mentünk egy kört. Este vacsora után kimentünk a partra naplementét nézni, és közben fürdeni. Amikor visszatértünk a kempingbe, épp elkezdtünk kártyázni, amikor elkezdett szakadni az eső, úgyhogy bebújtunk a sátorba, és aludtunk.

Az utolsó reggelre ébredvén is nagyon esett az eső; sok töprengés után kiötöltük, hogy irgalmatlan gyorsan összepakolunk, vonatra szállunk, és hazamegyünk.

Az utolsó eső sem vette el a jókedvünket, inkább egy izgalmas lezárást adott az együtt töltött 3 napnak. Mindannyian nagyon jól éreztük magunkat.

Köszönjük!

Évfolyam-vízitúra, 2014.Vissza a(z) kirándulások oldalraHárom a magyar igazság – Nagytábor 2014
Ezt a programot a
Gimnázium 1687 Alapítvány támogatta!
vasárnap (november 28.)
Advent 1. vasárnapja
csütörtök (december 2.)
Szülői lelkinap - 1. adventi gyertyagyújtás
péntek (december 3.)
Történelem évfolyamvizsga, írásbeli 11. évf.
hétfő (december 6.)
Történelem évfolyamvizsga, szóbeli 11. évf.
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)