Vissza a nyitóoldalra
Hivatalos >>E-napló >>

E-napló

2022. augusztus 27.

Iskolánkban 2017 februárjától elektronikus napló és ellenőrző, Mozanapló működik. Ez a hivatalos, írásos formája a szülő és tanuló és a tanár közti értesítéseknek, tájékoztatásnak. Kérjük a kedves Szülőket és Diákjainkat, hogy a tanári üzenetekhez elsősorban ezt a csatornát használják.

Az első használat előtt célszerű áttanulmányozni a szülők és diákok számára készített, itt elérhető segédletet (pdf)!

Bár létezik papír alapú ellenőrző füzet, de abba az iskola részéről csak az értesítő kerül. E füzetke másik funkciója a szülői kikérők ill. igazolások beküldése (egy tanévben legfeljebb 3 alkalommal, legfeljebb 3 nap), mert azokat továbbra is csak papíron lehet beküldeni. Ha az ellenőrző elveszne, kérjük, innen töltsék le az igazolási nyomtatványt!

Szülői igazolás - nyomtatvány (pdf)

Bízunk benne, hogy az e-naplón (és egyben ellenőrzőn) keresztül könnyebben tudják követni gyermekük iskolai munkáját, tanulmányi előmenetelét. Ehhez az alábbiakban egy rövid leírással nyújtunk segítséget.

Naplónk és egyben gyermeke ellenőrzője az egyetemi.mozanaplo.hu oldalon érhető el. A Felhasználónév és a Jelszó megadása után „nyílik ki” a napló. A meg nem változtatható Felhasználónév esetén a betűméret lényegtelen. A jelszót azonban erősen javasolt már az első belépéskor megváltoztatni (Adatok menüpont / Jelszó), ebben már a kis- és nagybetűk különbsége számít!

Amennyiben több gyermekük jár az intézménybe, belépés után több napló közül választhatnak aszerint, melyik gyermekük adataira kíváncsiak. Ezt a változtatást menet közben több helyen is megtehetik best elevator shoes.

A Napló főmenü Osztálynapló vagy Funkció ikonjai alatt választhatnak a Haladási napló, a Hiányzások, és az Ellenőrző között.

A Haladási naplóban kísérhetik figyelemmel a tanórák – tanárok által – címekben összefoglalt, leadott anyagát, a Hiányzások menüpontban - időszakot választva - láthatják gyermekük mulasztásait, késéseit, azok állapotát, valamint felszerelés és házi feladat hiányait, az Ellenőrzők, bizonyítványok menüpontban szerepelnek a diákok osztályzatai. Az egyes jegyekre kattintva további információ látható az adott osztályzatról. A különböző színű jegyek különböző súlyozású számonkérést jelentenek (felelet, dolgozat, témazáró stb.), ezekről informál az Átlag melletti „i” betű. Ugyanitt lejjebb találhatóak a Dicséretek és Figyelmeztetések, megrovások.

A jobb felső sarokból is elérhető Üzenetekben a tanároknak küldhetnek az iskolával kapcsolatos üzeneteket, és beállíthatják az Értesítések szűrőit. Ott találják a Súgót (?), a Kijelentkezéssel (X) pedig elhagyják az e-naplót.

Probléma vagy új jelszó igénylése esetén jelezze azt a gilyen.matyas@egyetemi.com email-címen.

Reméljük, hogy ez a digitális portál Önökkel is összehangoltabb együttműködést tesz lehetővé.

www.shoesofstyle.com

csütörtök (október 6.)
Aradi vértanúk emléknapja - ünnepség
péntek (október 7.)
Iskolamise a Szent Anna és Szent Ferenc sebei templomokban
07:30
Felvételi előkészítő kezdődik 6. évfolyamosoknak
15:00-17:00
szombat (október 8.)
SZALAGAVATÓ
hétfő (október 10.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 11. A osztály
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)