Vissza a nyitóoldalra

Állatkerti látogatás 2014

2015. január 19.

Az Állatkertbe érkezvén a szokásos nagy közös fotó elkészítése után a diákokat 4 fős csapatokba osztottuk, s elindult a vetélkedés az értékes nyereményekért. Először az Állatkert munkatársai által összeállított feladatlapon dolgoztak a diákok, s elmondásuk alapján ez volt a könnyebb. Majd ezután az általam összeállított kérdések következtek, amelyek már többeknek nehézséget okoztak. Ezeket a feladatokat a diákok otthon fejezték be, s a megoldólapokat hétfőn hozták be az iskolába. A többség délután három óráig maradt, de akadt egy lelkes társaság, akikkel a Hol nem volt Parkba is átlátogattunk, ahol a régi játékok közül többet is kipróbáltunk. Ezek közül is a Hullámvasút aratta a legnagyobb sikert, ahol több kört is mentünk. S akinek még ez sem volt elég, a nap végén egy érdekes fókabemutatónak is szemtanúja lehetett.

A győztes csapat, a dobogósok, s még a hatodik helyezést elérő csapat is tárgyjutalomban részesült az alapítvány jóvoltából.

Úgy gondolom, ismét egy hasznos délutánt töltöttünk el a diákokkal az Állatkertben, s reményeim szerint az ott megszerzett tudást a tanórákon is hasznosítani fogják!

 

 

                                                           Pácz Tamás

Te! Mit tudsz?Vissza a(z) programok oldalraIdén is nagy sikerrel zárult a Hadik András Bál
Ezt a programot a
Gimnázium 1687 Alapítvány támogatta!
hétfő (október 18.)
Zsolozsmát imádkozik a héten az iskola diákjaiért a 11. B osztály
Szaktanári fogadóóra
16:00-19:00
kedd (október 19.)
Ásványtár és Biológiai Intézet - 9. évf.
péntek (október 22.)
Az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap
Ünnepi megemlékezés az 1956-os forradalomról
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)