Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Versenyek

Országos Minitramp verseny 2017

2017. június 20.

Meghívást kaptunk az idei Palatinus standon megrendezésre kerülő minitramp versenyre. Iskolánk 3 db 6 fős csapattal tudott kiállni legnagyobb örömömre. Ilyen népes csapattal minitramp versenyre még nem mentem. 

Emericus kupa Szertorna verseny 2017

2017. június 20.

Ismét kiválóan szerepeltek lányaink az Emericus szertorna versenyen! Idén is meghívást kaptunk a Szent Imre Gimnáziumba az Emericus Kupára. Most kibővült a verseny a III.-IV. korcsoportra is. Lányok mérhették össze tudásukat 3 szeren mindkét korcsoportban. Talajon, szekrényugráson és gerendán kellett bemutatni a Diákolimpia mozgásanyagát hivatalos bírói gárda előtt.

Kerületi Röplabda Diákolimpia 2017

2017. május 31.

Az idei röplabda sorozatot az 5. korcsoportos lányok zárták a Toldy Gimnáziumban. A mi lányaink a 9. és 10. évfolyamból jöttek el, nagyon kis lelkes csapat állt össze.

EKG-s diák nyerte az országos latinversenyt!

2017. május 30.

Az Ábel Jenő Országos Latin Tanulmányi Versenyen, amely 9-10. osztályos tanulóknak szól (ennek az OKTV felel meg a 11-12. évfolyamon), már korábban is indultak EKG-s diákok. Tavaly például a minores kategóriában három diákunk is bejutott a döntőbe: Dobos Marcell, Majoros Péter és Oláh Anna (mindhárman a 9. B-ből), és Oláh Anna első helyezést ért el!

BL hangulat az EKG-ban!!!

2017. május 19.

Az idei tanévben második alkalommal került megrendezésre a Reggeli Focibajnokság. A „nulladik” órákban zajló versenysorozatban iskolánk legkiválóbb labdarúgói mérték össze tudásukat. A tavalyi szezon sikerein felbuzdulva idén két korosztályban összesen 11 csapat adott le nevezést. Mindkét korcsoportban drámai küzdelemben dőlt el a bajnoki cím sorsa! 

péntek (november 24.)
Archimédész matematika verseny
hétfő (november 27.)
Reggeli zsolozsma a 10. b osztállyal
csütörtök (november 30.)
Madáretető készítés
péntek (december 1.)
Szülői lelkinap / Adventi gyertyagyújtás
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna templomban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)