Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Versenyek

BL hangulat az EKG-ban!!!

2017. május 19.

Az idei tanévben második alkalommal került megrendezésre a Reggeli Focibajnokság. A „nulladik” órákban zajló versenysorozatban iskolánk legkiválóbb labdarúgói mérték össze tudásukat. A tavalyi szezon sikerein felbuzdulva idén két korosztályban összesen 11 csapat adott le nevezést. Mindkét korcsoportban drámai küzdelemben dőlt el a bajnoki cím sorsa! 

Kötélmászó verseny az EKG-ban

2017. május 18.

KIDS tavaszi kötélmászó és függeszkedő versenynek ismét a mi iskolánk, az EKG adott otthont, Mester Bálint tanár Úr szervezésében.

Minitramp diákolimpia

2017. május 19.

Iskolánk meghívást kapott a Kőbányai Széchenyi István Általános Iskolába, a minitrampolin Diákolimpiára. Egy lány csapattal tudtunk indulni, az érettségi és évfolyamvizsgák, kompetencia felmérők közepette hat lelkes lány versenyzett: István Katica, Jóború Kitti, Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Somló Anna és Gyulai-Sárdi Diána.

Diákolimpia Országos Döntő Szertorna

2017. május 19.

Az idei utolsó megmérettetésre készültünk a lányokkal a Diákolimpián. Ide csak az ország legjobb iskolai csapatai jutnak el, és büszkeséggel tölt el, hogy nekünk is sikerült! Ez már önmagában is óriási eredmény! Nagyon köszönöm, lányok, a lelkesedést, kitartást! Büszke vagyok Rátok!

Kerületi röplabda Diákolimpia - 5. korcsoport fiúk

2017. május 19.

A Toldy Ferenc Gimnáziumban zajlott az idei röplabda Diákolimpia az 5. korcsoportos fiúk számára. A 9. és 10. évfolyamos fiúkból álló csapat (Sillye Gergő, Bíbor Ágoston, Donkó András, Holló András, Domonkos Ármin, Szőnyi Gergő) nagyon készült rá, már szünet előtt is bent maradtak gyakorolni.

péntek (május 26.)
Tanulógyűlés: 7.a,b; 9.c, d, e
07:45
hétfő (május 29.)
Reggeli zsolozsma a 10.E osztállyal
május 30-június 5.
Csíksomlyói zarándoklat
péntek (június 2.)
Trianon-megemlékezés
Elsőpénteki szentmise
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)