Vissza a nyitóoldalra

Új ebédrendelési rendszer

2019. november 19.

Tisztelt Szülők, Kedves Diákok!

 

KÉREM, FIGYELMESEN OLVASSÁK EL A LENTI SOROKAT! FONTOS!!!

Iskolánkban az ebéd adminisztrációhoz a Honett Suli rendszerét használjuk egy ideje. Ez felhasználói szinten rengeteg kényelmi lehetőséget biztosít, ezért elég közkedvelt. Talán pont a kényelmi lehetőségek bősége miatt a háttérben rengeteg pontatlanság és probléma merült fel, mind a megrendelések, mind az elszámolások területén. A problémák megoldásának szándékával Fenntartónk döntést hozott: az összes általa fenntartott intézményben egységes, új étkezési nyilvántartó rendszert vezet be. A megvalósításhoz nagyon kevés időt kaptunk: 2020. január hónapban már az új rendszer szerint kell ebédeltetnünk.

KÉREM SZÍVES ÉS GYORS KÖZREMŰKÖDÉSÜKET AZ ALÁBBIAK MEGVALÓSÍTÁSÁBAN, HOGY JANUÁRTÓL MINDENKI ZÖKKENŐMENTESEN KAPJON EBÉDET, AKI SZERETNE!

  1. DECEMBER HÓNAPRA a befizetés már lehetséges, továbbra is a Honett Suli oldalon keresztül történik. Kérem, itt rendeljék meg az ebédet, az eddig megszokott módon. Ugyanitt tehetik majd meg az esetleges lemondásokat betegség vagy egyéb ok miatt.
  2. Kérem, hogy DECEMBER HÓNAP FOLYAMÁN MINDENKI KÉRJE VISSZA A BENTLÉVŐ EGYENLEGÉT – ezt a Honett Suli oldalára belépve, az „ÜgyvitelàEgyenleg KezeléseàEgyenleg visszautalása” pont alatt tehetik meg. Az esetleges eltérésekkel kapcsolatban a Honett Suli +36-20/433-8058-as számán érdeklődhetnek.
  3. Az új étkezési rendszer a Digit Menza rendszere lesz. A felületére szülőként be tudnak lépni, tudnak adott napokra ebédet rendelni, ill. lemondani – bár a napi menü itt nem lesz látható. Az általánosan ismert menzai rend szerint ebédet módosítani az előző munkanap 9 óráig tudnak.
  4. PÉNZÜGYEK, HATÁRIDŐK TEKINTETÉBEN A MOST MEGSZOKOTTNÁL NAGYOBB ODAFIGYELÉST KÉRÜNK:
    1. Módjuk lesz jelezni, hogy az étkezési számla összegét átutalással vagy készpénzben szeretnék rendezni. Mindkét fizetési mód esetén A PONTOS ÖSSZEGET KÉRJÜK . A tetszőleges összegek befizetése követhetetlenné tette az előző rendszert.
    2. JELEZNI FOGJUK A RENDELÉSEK, BEFIZETÉSEK. Kérem, ezeket kövessék és tartsák be.

AKI 2020. JANUÁR HÓNAPBAN SZERETNE ÉTKEZNI, kérem töltse ki a https://forms.gle/GtGkuLFfEF8kGyEi9 linken elérhető űrlapot NOVEMBER 21., CSÜTÖRTÖK ÉJFÉLIG! Természetesen később is lehet csatlakozni a rendszerhez, de másnap lesz az adatbázis első feltöltése. Aki már beküldött igazolást, igénylőlapot erre a tanévre, annak nem kell megismételnie – aki még tartozik, az kérem juttassa el a szükséges papírokat minél előbb a Gazdasági irodába!

Budapest, 2019. november 18.

                                                                                   Köszönöm segítőkész együttműködésüket!

                                                                                              

                                                                                               Pozsgayné Hajdu Zsuzsanna
                                                                                                       gazdasági vezető

Információk az új ebédelési rendszer használatáhozVissza a(z) ebéd oldalra
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)