Vissza a nyitóoldalra

Turizmus 1.

2017. november 9.

Oláh Péter Károly: A Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus Intézeti Tanszék csapatához  2016. augusztusában csatlakoztam mesteroktatóként. 1993-ban szereztem szakérettségit (vendéglátós) a siófoki Krúdy Gyula Szakközépiskolában. Pályám kezdetén, ill. felsőfokú tanulmányaim megkezdése előtt főleg Balaton környéki vendéglátóegységekben dolgoztam, felszolgálóként, fizetőpincérként, étteremvezetőként. Közgazdász 1999-ben a Veszprémi Egyetemen lettem idegenforgalmi és szálloda szakon. Szállodai karrieremet a Hunguest Hotels Zrt. Balatoni Igazgatóságán kezdtem 1998-ban. Recepciósként,  zsurnálosként, majd Front Office Managerként dolgoztam.

2004-ben Front Office Managerként a nyitó csapat tagja voltam a Balaton első jelentős 4*-os szállodájának a Hotel Azurnak. Tanulmányaimat sem fejeztem be: 2001-ben a BGF-KVIFK-án lettem közgazdász tanár vendéglátó és szálloda szakon. Egy évvel később a Nyugat-Magyarországi Egyetemen avattak okleveles közgazdásszá Pénzügyi főszakirányon, 2006-ban ugyanitt szereztem abszolutóriumot a PhD képzésen. Szakmai pályafutásom is irányt váltott, siófoki és Balaton környéki szállodákban dolgoztam gazdasági felsővezetőként. A versenyszférában eltöltött több, mint húsz évből, 10 évnél hosszabb ideig a szállodaiparban dolgoztam a fent említett pozíciókban.

Tanárként dolgoztam a volt szakközépiskolámban 3 évet, és 9 évig másodállásban tanítottam a Veszprémi Egyetemen (ma Pannon) szállodai szaktantárgyakat, az Egyetemről adjunktusként 2009 év elején távoztam.

Kutatási területem: az online értékesítés hatása a vállalatok (különös tekintettel szállodák) bevétel-gazdálkodására.

Turizmus 2.Vissza a(z) pályaorientációs nap 2.0 előadások - előadók oldalraTermészettudomány - élelmiszermérnök
hétfő (szeptember 24.)
Reggeli zsolozsma a 12. c osztállyal
Iskolai SZMK értekezlet
17:00
péntek (szeptember 28.)
Gólyabál / Gólyanap
hétfő (október 1.)
A nap során rövidített órák lesznek
Reggeli zsolozsma a 12. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)