Vissza a nyitóoldalra

Természettudomány - élelmiszermérnök

2017. november 9.

Wolf Gyöngyi vagyok, végzős élelmiszermérnök hallgató. Tanulmányimat a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumban kezdtem meg. Mészárosné Bohuss Ildikó osztályfőnököm és fakultás tárgyaim oktatója szerettette meg velem a biológia és a természettudományok világát.

A gimnáziumi éveim után felvételt nyertem az ELTE biológia alapszakára, ahol biológus szakirányon folytattam tanulmányaimat. Ott alkalmam nyílt betekinteni a kutatások és az elméleti tudományok színes és különleges világába.
Ezután kerültem át a Szent István Egyetem Élelmiszermérnök alapszakára, ahol a képzés Állatitermék technológia és minőségügy szakirányát választottam. Ez olyan területek ismereteit engedte elsajátítani, ahol mind a szerteágazó kutatási vonulat, mind pedig a sokszor hihetetlenül izgalmas gyakorlati kihívások elé nézhettem. Számomra ez a szak, ezzel a szakiránnyal jelen-tette a teljességet, azt amire mindig is vágytam.
Végzős hallgatóként, számtalan lehetőség és sok új kihívás áll előttem, amelyeknek az egyetem adta lelkesedéssel, és a tanáraim nyújtotta biztos szakmai háttérrel vághatok neki.

Turizmus 1.Vissza a(z) pályaorientációs nap 2.0 előadások - előadók oldalraSport
hétfő (szeptember 24.)
Reggeli zsolozsma a 12. c osztállyal
Iskolai SZMK értekezlet
17:00
péntek (szeptember 28.)
Gólyabál / Gólyanap
hétfő (október 1.)
A nap során rövidített órák lesznek
Reggeli zsolozsma a 12. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)