Vissza a nyitóoldalra

Tantermen kívüli, digitális munkarend

2020. március 15.

Kedves Diákok!

 

 

 1. A médiából és a szüleiteknek írt levélből is már mindenki értesült, hogy átállunk távoktatásra, ezért hétfőtől már nem lesz az iskolában eddig megszokott hagyományos tanítás.
 2. Miniszterelnök Úr nem szünetet jelentett be, hanem tanulási módszer váltást a járvány terjedésének megelőzése érdekében. Ha figyelitek a világban a koronavírus veszélyeit, meg kell értenetek, hogy most a járvány elterjedésének megelőzése a fő cél. Ennek érdekében kérünk minden diákunktól felelős magatartást.
 3. A tanárokkal azon dolgozunk, hogy ez az átállás gördülékeny legyen, de ennek megtervezéséhez kérünk egy kis időt. Hogy hogyan fog ez menni az egyes osztályokban az egyes tantárgyaknál, arról tájékoztatni fogunk benneteket.
 4. A tájékoztatás első hivatalos csatornája a mozanapló lesz, de kaptok értesítést az osztályfőnökötöktől és a szaktanároktól egyaránt. Ennek módjáról rövid időn belül egyeztetünk, hogy minél zökkenőmentesebben tudjatok átállni erre a tanulási formára.
 5. Mivel közel 60 tanárnak kell egyeztetni több mint 700 diák tanításáról, kérjük a türelmeteket.
 6. Kérjük ismételten, hogy társaitok, családtagjaitok és saját egészségetek megőrzése érdekében az elkövetkező napokban maradjatok otthon, ne keressetek társaságokat. Kövessétek a sok helyen megtalálható higiénés szabályokat, járványügyi kéréseket: a gyakori alapos kézmosást, fertőtlenítést és egyéb figyelmeztetéseket.
 7. Az iskolában hagyott holmikért március 16-án hétfőn délelőtt jöhettek be.
  Ennek beosztása: a 7- 9 évfolyamok 9-11 óra között
                                  a 10-12 évfolyamok 11-13 óra között jöhetnek
  .
 8. Imádkozz országunkért, a veszélyeztetettekért!

 

Endrédi Józsefné

 

 

 

Tájékoztató a digitális átállásrólVissza a(z) nyitva tartások oldalraOrvosi Rendelő
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)