Vissza a nyitóoldalra

Szertorna Diákolimpia 3-4. korcsoport

2018. január 31.

Iskolánk két lány és egy kicsit foghíjas fiú csapattal indult ezen a Budapesti Diákolimpián, amelyet a XVIII. kerületi Gloriett Sportiskolában rendeztek meg.
Nagyon korán kellett mindenkinek felkelni, mert már 8 órakor a helyszínen kellett lennünk, hogy benevezzünk és bemelegítsünk. A verseny 9 órakor kezdődött, a lányok „B” csapata kezdett gerendán, majd folytatta talajon, és a pihenő után következett az ugrás. Ezután a fiú csapat gyűrűn folytatta a versenyt 10 órakor, majd ugrás, egy kis pihenő, majd a talajgyakorlatok, végül 10:50-kor a lányok „A” csapata fejezte be ugrás, gerenda és talaj sorrendben. Nagyon sok csapat nevezett be, és mivel mindenki három szeren versenyzett, a gördülékeny lebonyolítás miatt pihenőt kellett beiktatni. De jó is volt így, egy kicsit szusszanhattunk, rá tudtunk készülni a következő szerre.
Néhány szülő is eljött megnézni a versenyt, nekik is tetszett gyermekük gyakorlata. Mindhárom csapat bemutatta, amit tudott, ez pedig a lányoknál a 9. és 12. helyezésre volt elég, a fiúknál pedig 4. helyre. És lett nagy örömünkre egy érmes 5. helyezés Pelyhe Gergő személyében, ezzel továbbjutott egyéni összetettben az országos elődöntőre!
A csapatok tagjai: András Viktória, Sipos Orsolya, Katona, Júlia, Sipos Flóra; Halász Anna, Miticzky Boglárka, Fenyák Orsolya, Hrehuss Dorottya; Szlávik Bence és Pelyhe Gergő.

Köszönöm mindenkinek, hogy eljöttetek! Gratulálok!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Szertorna Diákolimpia 5.-6. korcsoportVissza a(z) versenyek oldalraKIDS komplex téli sportnap
hétfő (szeptember 24.)
Reggeli zsolozsma a 12. c osztállyal
Iskolai SZMK értekezlet
17:00
péntek (szeptember 28.)
Gólyabál / Gólyanap
hétfő (október 1.)
A nap során rövidített órák lesznek
Reggeli zsolozsma a 12. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)