Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Madáretető készítő pályázat

2018. január 17.

Ezen a télen sem maradhatott el a madáretető készítő pályázat meghirdetése, mely elsősorban iskolánk 7-8. évfolyamos diákjait ösztönözte arra, hogy fűrészt és kalapácsot ragadjanak.  A legtöbb pályamű a 7.A osztály kreatív alkotóinak kezéből került ki. Valamennyi pályázó jutalomban részesült az egyedi kivitelezésű madáretetőkért.  Köszönöm a részvételt mindenkinek!

Kiss Katalin

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2018. január 17.

2018. február 2-án, 17 órakor másodjára szervezzük meg a tavaly nagy sikerrel elindított Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet gimnáziumunk dísztermében. Az est révén a nyilvánosság előtt is bemutatkozhat az iskola számos tehetséges diákja. Közreműködnek az iskola tanárai is. Jegyek már ettől a héttől kaphatók! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Angol Karácsonyi Kórusverseny

2017. december 24.

Iskolánk első, hagyományteremtő Angol Karácsonyi Kórusversenyén angol nyelvi csoportjaink  hagyományos és egyházi énekeket énekeltek, és ismert népszerű karácsonyi dalokat adtak elő saját táncos koreográfiával. A legsikeresebb csoportok elismerő oklevélben részesültek. Szeretettel várjuk angolul tanuló diákjainkat a jövő évben is!

Palotás a Hadik bálról - Videó

2017. december 5.

Diákjaink évek óta elkápráztatják táncukkal a Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági bál illusztris ünneplő közönségét! Az idei évben egy szép videó is megörökítette a bál nyitó palotást. 

Fogadják, nézzék, lájkolják szeretettel!

Fogadóóra

2017. november 30.

A következő fogadóóra időpontja: 2017. december 11. 16-19 óra.

A hosszas sorbanállás elkerülése érdekében továbbra is lehetőség van a fogadóórákra előzetesen bejelentkezni. Ez megtehető az iskola titkárságán telefonon, melynek száma: (1) 487-0965.

Ezen a délután az Etalon Kiadó kedvezményesen kínál iskolánkban könyveket és filmeket.

hétfő (január 22.)
Reggeli zsolozsma a 9. c osztállyal
csütörtök (január 25.)
Pótló központi felvételi írásbeli
14:00
péntek (január 26.)
Az első félév utolsó tanítási napja
hétfő (január 29.)
Reggeli zsolozsma a 9. d osztállyal
Rövidített órák
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)