Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

2018-as gólyanap

2018. július 8.

2018. március 9-én játékos vetélkedőn vehettek részt jövendőbeli gólyáink, szüleik pedig élvezhették iskolánk vendégszeretetét. De ki hogyan látta?

Irodalmi kávéház

2018. július 6.

2018. április 19-én, 13 órától gimnáziumunk dísztermében ismét megnyitottuk az immár hagyománnyá vált irodalmi kávéházat.

Pedagógusaink elismerése

2018. június 21.

Június első hétvégéjén ünnepli hagyományosan a társadalom a pedagógusokat. Ez alkalomból a Budavári Önkormányzat köszöntötte a tanulmányi versenyeken kiemelkedő eredményeket elért diákok felkészítő tanárait. Iskolákból idén Keszey Balázs és Varga Sándor tanárurak vehették át munkájuk elismeréseként a Díszoklevelet.

És idén a Nemzeti könyvtár már másodszor ajándékkönyvekkel kedveskedett kiváló munkát végző pedagógusoknak munkájuk elismeréséül.

A kamaszkor elviselhetetlen könnyűsége

2018. június 3.

Május 29-én a Spirit Színházban „The unbearable liteness of being teen” címmel elgondolkodtató és egyben szórakoztató színdarabot láttunk angol anyanyelvű drámacsoport előadásában. Köszönjük a lehetőséget! 

Krisztus feltámadt!

2018. április 3.

A Feltámadottba vetett hit örömétől teljes húsvétot kívánunk minden kedves diákunknak és családjuknak a gimnázium tanárai és munkatársai nevében

 

Endrédi Józsefné

igazgató

hétfő (augusztus 27.)
Javító- és pótvizsga
08:00
kedd (augusztus 28.)
Tankönyvátvétel (7-9 évfolyamok és a 10. A)
szerda (augusztus 29.)
Tankönyvátvétel (10-12. évfolyamok, kivéve a 10. A)
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)