Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2019. február 10.

Idén is nagy sikerrel rendeztük meg a februári Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet. Ismét bemutatkozhattak iskolánk zenei és irodalmi téren tehetséges diákjai.  Minden kedves vendégünknek ezúton szeretnénk megköszönni részvételét és támogatását.

Milyen érzés érettségiző diák szülőjének lenni?

2019. február 5.

Megtelt 2019. február 4-én a díszterem. Kivételesen nem diákokkal, hanem – anyákkal és apákkal. Berthóty László igazgatóhelyettes tartott tájékoztatót tizenegy nappal az érettségire-fölvételire jelentkezés előtt. Utolsó simítások a jelentkezési lapokon… Még egy ellenőrzés, minden adat stimmel-e… És mit és hol kell elektronikusan aláírni? Tehát egy gombostűt sem lehetett leejteni a dísztermünkben, és reméljük, mindenki mindent ért, mindent tud, mindent jól csinál majd! És mindenkinek jól sikerül az érettségije, és mindenkit fölvesznek oda, ahová vágyik! 

Jótékonysági komolyzenei és irodalmi est

2019. január 23.

2019. február 1-jén, 17 órakor harmadik alkalommal szervezzük meg az előző években nagy sikerrel lezajlott Jótékonysági komolyzenei és irodalmi estet gimnáziumunk dísztermében. Az est révén a nyilvánosság előtt is bemutatkozhat az iskola számos tehetséges diákja. Közreműködnek az iskola tanárai is. Jegyek már a kaphatók! Minden kedves érdeklődőt szeretettel várunk.

Nemzeti Színház: kulisszabejárás

2019. január 22.

2019. január 11-én a Nemzeti Színházban kulisszabejáráson vettünk részt, és a  Complete Works of Shakespeare Abridged (Shakespeare összes rövidítve) című angol nyelvű vígjátékot láttuk.  Mindenkinek szeretettel ajánljuk ezt a remek szórakozási és művelődési lehetőséget kínáló programot.

Konferencia az ezeréves határon

2019. január 21.

A bálványosfürdői huszárakadémián vett részt  január 18. és 20. között a 12.D diákja, Kolozsi László. Pénteken indult, vasárnap este már a buszról küldött tudósítást az elmúlt három napjáról. 

hétfő (február 25.)
Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól
február 25-március 1.
Pénzügyi és vállalkozói témahét
február 25-március 2.
Középiskolai felvételi eljárás iskolánkban (beszélgetés, hittan teszt)
Reggeli zsolozsma a 7.a osztállyal
07:25
péntek (március 1.)
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna és a Szent Ferenc Sebei templomban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)