Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Ilyen nálunk egy NYÍLT NAP!

2017. október 18.

Október 13-án megtartottuk idei első nyílt napunkat, ahol most először a szülőknek tartott tájékoztató mellett a vendégdiákokat is izgalmas programok várták. Volt itt minden: Harry Potter bájitaltan-órája, akrobatikus trampbemutató, Buda visszavívása, digitális nyelvi játékok, rögtönzött aquincumi múzeum és filmforgatás... Galéria a képre kattintva! Találkozzunk november 10-én és december 8-án is!

Földrajz órák az ELTE ásványtárában!

2017. október 16.

2017. október 13-án iskolánk 9. évfolyama a nagy múltú Ásványtárba látogatott, mely gyűjtemény egy része egykor iskolánk tulajdonát képezte. A kihelyezett földrajz órák mellett diákjainknak lehetősége volt a Biológiai és Paleontológiai Múzeumot is megtekinteni, pallérozva a biológia órákon megszerzett tudásukat.

"...A TE EGYETLENEGYEDNEK ÉN ÉRETTEM..."

2017. október 9.

A 11.D Szabó Magda-emlékestje a Barabás Villában 

Tizenévesek szemével a száz esztendeje született író. Egy budapesti kulturális intézmény rendezvénytermében telt ház előtt emlékeztek százperces műsorral Szabó Magdára a médiatagozatos diákok. Regényrészleteket dramatizáltak és adtak elő, verseket szavaltak, verstáncot mutattak be, forgattak rokonnal, színésszel interjút és muzsikáltak, de leginkább gondolatébresztőek talán azok a percek voltak, amikor a tíz éve elhunyt írónak ezen az estén postázott leveleikből olvastak föl. 

Földrajz tanárunk képei az m1-en!

2017. október 5.

Csapó tanár úr felvételeit a Gödöllői-dombság különböző pontjairól már többször bemutatták az m1 tv-csatorna időjárás-jelentései során, illusztrálva a meteorológiai történéseket.

Gólyabál 2017

2017. október 3.

Szeptember 29-én tartottuk meg az iskolánkba újonnan érkező osztályok gólyabálját. A nagyon jó hangulatú délután néptánc tanulással kezdődött, melyben Nagy Berci 12.a osztályos tanulónk és Gilyén Mátyás tanár úr voltak a gólyák segítségre. 

kedd (október 24.)
1. óralátogató nyílt nap
Reggeli zsolozsma a 11. c osztállyal
péntek (október 27.)
Az őszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap
hétfő (november 6.)
Az őszi szünetet követő első tanítási nap
Reggeli zsolozsma a 10. d osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)