Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

Angol nyelvű múzeumpedagógiai foglalkozás

2019. december 2.

2019 október 16.-án angol nyelvi múzeumpedagógiai órán vettünk részt a Szépművészeti múzeum Vasarely gyűjteményében, ahol az alkotó munkásságával ismerkedtünk és kreatív feladatokat oldottunk meg. Köszönjük az Gimnázium 1687 Alapítvány támogatását ehhez az izgalmas és tartalmas programhoz.

Kedvezményes film- és könyvvásár!

2019. november 27.

2019. december 9-én, a fogadóóra ideje alatt, 16:00 órától,

az Etalon Kiadó kedvezményes film- és könyvvásárt tart.

Jelentős kedvezménnyel kapható számos keresztény témájú életrajzi-, gyerek-, családi-, dokumentum- és művészfilm, valamint több érdekes gyerek és felnőtt könyv.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Egy emlékezetes este

2019. november 26.

Nagy sikerrel ért véget a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumban és Kollégiumban megrendezett 9. Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági Bál, amelyen közel ötszázan vettek részt.

Pályaorientációs nap 4.0

2019. november 19.

November 23-án ismét megrendezzük a nagy sikerű Pályaorientációs napunkat, a szakmák bemutatkozását, melyre idén is számos előadót sikerült elcsábítanunk.  Első kézből kaphatsz információkat, tehetsz fel kérdéseket például egy rendőrnek, rendezőnek, mérnöknek, designernek, pénzügyi szakembernek……, és ez csak ízelítő a rendkívül széles választékból.

 

Pályaorientációs nap 4.0 - Előadások, előadók

2019. november 14.

Szülők, a tanári kar barátai, régi diákjaink vállalták: elmesélik nekünk, mit csinálnak nap mint nap, milyen munkarendben dolgoznak, miért szeretik a munkájukat, hogyan jutottak el odáig, hogy ezekben a munkakörökben dolgozzanak, milyen képzéseket kellett elvégezniük, milyen kompetenciákkal kell rendelkezniük a napi munka során. Így az érdeklődők megismerhetik a szakmanév mögötti valós tevékenységet is.

hétfő (január 27.)
3. tanítás nélküli munkanap
kedd (január 28.)
A 9. D osztály zsolozsmát imádkozik az iskola diákjaiért
07:20
péntek (január 31.)
Semmelweis Múzeum látogatás - 9.évf.
hétfő (február 3.)
A nap során rövidített órák lesznek
A 9. E osztály zsolozsmát imádkozik az iskola diákjaiért
07:20
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)