Vissza a nyitóoldalra
Események >>

Programok

8. Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági Bál

2018. október 16.

November 17-én kerül sor a 8. Hadik András Hagyományőrző Jótékonysági Bálra

Színpompás huszáregyenruhák, csillogó kardok, pörgő-forgó szoknyák, összecsendülő borospoharak… Ki ne szeretne ilyen hangulatban mulatni egy jót? Főleg, ha mindezt történelmi környezetben: a budai vár tövében, az Országház látképével a háttérben teheti meg.

Gólyaavatás EKG módra

2018. október 12.

Szeptember végén megrendezésre került a gólyabál. A 10.C és 10.D osztály nagyon készültek Farkas tanár úr és Dia tanárnő vezetésével, hogy a gólyaosztályoknak minél maradandóbb élményt nyújtsanak. Hat állomást kellett teljesíteniük: médiából, hittanból, néptáncból, cserkészetből és természettudományokból lettek kihívás elé állítva.

Ott voltunk a Science on Stage fesztiválon!

2018. október 9.

 

Iskolánk „Színek, fények, energia „elnevezésű projekttel részt vett a Magyar Science on Stage fesztiválon, Szegeden. A projektet megtervezte és a fesztiválon előadta Almási János.

Ez a „szülői” nem az a „szülői”...

2018. szeptember 17.

Rendhagyó ismerkedéssel kezdte az évet az új médiaosztály szülői közössége. A "gyermekké kell lennetek" evangéliumi bölcsességét követve sok játékkal és nevetéssel próbáltuk oldani az iskolaváltást kísérő szorongást, és csapattá kovácsolni harmincnégyfelől érkezett önmagunkat. A két személyes hangú beszámolót olvasva a kezdés biztató -- és mi minden vár még ránk az EKG-ban!... 

A gólyák már a spájzban vannak!

2018. szeptember 15.

A médiatagozat gólyái naplójukban felszabadultan kacarászva mesélnek a kemény kiképzést is jelentő gólya-két(!)napról, melynek eredményes közösségformálását jelzi, hogy a szöveg élénk Skype-konferencia keretében, közös alkotásként született. A képekért és gólyaprogramokért köszönet a 10.D-s "nagyoknak"! 

hétfő (október 22.)
MUNKASZÜNETI NAP
kedd (október 23.)
NEMZETI ÜNNEP
szerda (október 24.)
Reggeli zsolozsma a 11. b osztállyal
péntek (október 26.)
6 órás kosárlabda
Az őszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)