Vissza a nyitóoldalra
Események >>Programok >>

Pályaorientációs nap 2.0 Előadások - előadók

Kreatív írás

2017. november 9.

Kolozsi László: kritikus, író és mostanában elsősorban forgatókönyvíró vagyok. Végzettségem szerint jogász, dolgoztam is, majd egy évtizedet ügyvédként. Tizenöt éve írok filmeket, nevesebb filmrendezők, mint például Kocsis Ágnes, forgatókönyveit javítom, alakítom. A MOME animációs szakán tanítok, és ebből is következően, az utóbbi időben nagyon sok animációs filmen és sorozaton dolgoztam. Olyanokon, mint a Candide, a Hajótöröttek. Regényeket, krimiket is írok.

Közgazdaságtan 2.

2017. november 9.

Bethlendi András: Okleveles közgazdász, műszaki menedzser, egyetemi tanulmányait az Université Paris XIII., Maîtrise des Sciences Économique és a Budapesti Közgazdaságtudományi és Államigazgatási Egyetemen folytatta, a Budapesti Műszaki Egyetemen PhD-zett. Pályafutását a Crédit Lyonnais Bank Magyarország Vállalati Kapcsolatok Osztályán kezdte, az MNB-ben folytatta elemzőként, majd az MKB Bank Piaci, Portfólió és Operációs Kockázatok területén volt tanácsos. 

Turizmus 2.

2017. november 8.

Bánki-Horváth Csilla vagyok, két szakmával is rendelkezem: az egyik idegenforgalmi manager, a másik kereskedelmi közgazdász.

Turizmus 1.

2017. november 9.

Oláh Péter Károly: A Budapesti Gazdasági Egyetem Turizmus Intézeti Tanszék csapatához  2016. augusztusában csatlakoztam mesteroktatóként. 1993-ban szereztem szakérettségit (vendéglátós) a siófoki Krúdy Gyula Szakközépiskolában. 

Természettudomány - élelmiszermérnök

2017. november 9.

Wolf Gyöngyi vagyok, végzős élelmiszermérnök hallgató. Tanulmányimat a Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnáziumban kezdtem meg. Mészárosné Bohuss Ildikó osztályfőnököm és fakultációs tárgyaim oktatója szerettette meg velem a biológia és a természettudományok világát.

péntek (április 26.)
EKIF Pedagógus Konferencia - tanítás nélküli munkanap
hétfő (április 29.)
A 11. C és a 11. E paksi atomerőmű látogatása
Reggeli zsolozsma a 10. a osztállyal
07:25
kedd (április 30.)
A 11. A és a 11. D paksi atomerőmű látogatása
csütörtök (május 2.)
Idegen nyelvi dolgozat - 7-9-11. évfolyamon
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)