Vissza a nyitóoldalra

Országos Minitramp verseny 2017

2017. június 20.

Meghívást kaptunk az idei Palatinus standon megrendezésre kerülő minitramp versenyre. Iskolánk 3 db 6 fős csapattal tudott kiállni legnagyobb örömömre. Ilyen népes csapattal minitramp versenyre még nem mentem.

3 korosztály, 2 nemben+ vegyes csapattal lehetett indulni. Mi Felsős leány, Felsős vegyes és középiskolás leány csapattal mentünk. Névszerint: Halász Anna, Csikós Henrietta, Miticzky Boglárka, Hrehuss Dorottya, György Emma, Bender Florence; Holló Ágnes, Pelyhe Gergő, Kravalik Bertalan, Bata Álmos, Reményi Dávid, Nagy Bertalan;  Pesti Dóra, Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána, Csernus Fanni. A menetrend szokásos volt, az 5 különböző ugrást kellett bemutatni a bíróknak. Függőleges felugrás, Terpesz csuka, tigris bukfenc, szaltó, szabadon választott szaltó variáció.
Mindhárom csapatnak nagyon jól sikerült! A kicsi lány és a vegyes csapatunk 2. lett, ezüstérmet nyert, a nagy lány csapatunk megnyerte így aranyérmet kapott!

Ezután következtek az egyéni versenyek, sajnos több tanulónknak el kellett jönnie, mert más iskolai elfoglaltsága volt, de így is szép számban indultunk egyéniben. Reményi Dávid saját kategóriájában 2. helyezett lett.

Egyetlen szépség hibája volt a versenynek, mivel még nem készült el a stand, nem engedtek be minket a medencékbe. Mindenhol ment a felújítás, ültetés, takarítás, így hiába volt szép napsütéses idő, csobbanni nem lehetett.

Gratulálok mindenkinek! Köszönöm a részvételt!

                                                            Gyulainé Poczik Zsuzsa Enikő 

Kötélmászó és függeszkedő verseny 2017Vissza a(z) versenyek oldalraEmericus kupa Szertorna verseny 2017
péntek (december 15.)
Bécsi kirándulás
Adventi gyertyagyújtás
12:15
hétfő (december 18.)
Reggeli zsolozsma a 10.e osztállyal
szerda (december 20.)
Délután osztálykarácsony
csütörtök (december 21.)
A téli szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)