Vissza a nyitóoldalra

Országos Minitramp verseny 2017

2018. január 9.

Meghívást kaptunk az idei, Palatinus standon megrendezésre kerülő minitramp versenyre. Iskolánk három hatfős csapattal tudott kiállni legnagyobb örömömre. Ilyen népes csapattal minitramp versenyre még nem mentem.

Három korosztály, két nemben, ráadásul vegyes csapattal is lehetett indulni. Mi felsős leány, felsős vegyes és középiskolás leány csapattal neveztünk: Halász Anna, Csikós Henrietta, Miticzky Boglárka, Hrehuss Dorottya, György Emma, Bender Florence; Holló Ágnes, Pelyhe Gergő, Kravalik Bertalan, Bata Álmos, Reményi Dávid, Nagy Bertalan;  Pesti Dóra, Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána, Csernus Fanni. A menetrend a szokásos volt, az öt különböző ugrást kellett bemutatni a bíró előtt: függőleges felugrás, terpesz csuka, tigris bukfenc, szaltó, szabadon választott szaltó variáció.
Mindhárom csapatnak nagyon jól sikerült! A kicsi lány és a vegyes csapatunk ezüstérmet nyert, a nagy lány csapatunk megnyerte, így aranyérmet kapott!

Ezután következtek az egyéni versenyek, amelyekről sajnos több tanulónknak el kellett jönnie, mert más iskolai elfoglaltsága volt, de így is szép számban indultunk egyéniben. Reményi Dávid saját kategóriájában 2. helyezett lett.

Egyetlen szépség hibája volt a versenynek: még nem készült el a stand, ezért nem engedtek be minket a medencékbe. Mindenhol felújítás, ültetés, takarítás, így hiába volt szép, napsütéses idő, csobbanni nem lehetett.

Gratulálok mindenkinek! Köszönöm a részvételt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa Enikő 

Kötélmászó és függeszkedő verseny 2017Vissza a(z) versenyek oldalraEmericus kupa Szertorna verseny 2017
szerda (július 25.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 1.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 8.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 15.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
Országos Minitramp verseny 2017
2017. június 20.
45 darab kép
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)