Vissza a nyitóoldalra

Országos KIDS szertorna verseny Esztergomban

2017. március 25.

Az idén Esztergomban rendezték meg a KIDS Országos szertorna versenyt, iskolánk két csapat 5.-6. korcsoportos és egy 3.-4. korcsoportos csapatot indított. Külön busszal mentünk, köszönet érte a vezetőségnek, így nem kellett vonatozni az egész napos verseny előtt és után.
Imádság, köszöntések, himnusz után a nagy lányok versenyével kezdődött, miközben egy másik tornateremben a legkisebbek versenyeztek. Nagyon jól sikerült a nagyok szereplése, az „F” csapat megnyerte a versenyt, a „B” csapat lecsúszva a dobogóról a 4. helyen végzett, óriási örömünkre! Egyéni összetett és szerenkénti hirdetés is volt, ahol mindig volt több dobogósunk, illetve 4., 5. és 6. helyezettünk!

Egyéni összetett eredmények: Gyulai-Sárdi Dia: 1. hely,  Somló Anna: 2. hely, Szakály Anna: 3. hely.

Szerenkénti döntő eredmények:

Gyulai-Sárdi Dia: ugrás:1. hely, korlát: 1. hely, gerenda: 1. hely, talaj: 1. hely!

Somló Anna ugrás: 3. hely, korlát: 2. hely, gerenda: 2. hely, talaj: 3. hely.

Szakály Anna: ugrás: 4.hely, korlát: 4. hely, gerenda: 4. hely, talaj: 4. hely,

Gallay Gabi: talaj: 6. hely,

Bizey-Nagy Gabi: talaj: 5. hely,

Csernus Fanni: talaj: 2. hely, korlát: 5. hely!
Hatalmas siker!
Ezután a kicsik versenye zajlott, ahol rengeteg csapat szerepelt, és ahhoz képest, hogy szeptemberben kezdtünk, rengeteget fejlődtek, nagyon ügyesen helytálltak, gerendán és ugrásban nagyot nem hibáztak. Lelkesek, aranyosak, mindig jobbat akarnak! Ezzel még nagyon jó eredményeket fogunk elérni, de meg kell érni rá! Életük második tornaversenye, első KIDS versenye volt! Ügyesek voltatok, lányok! A 11. helyen zártunk.
A lányok nagyon sokat készültek a versenyre, a síszünet mindkét napját is rááldozták, hogy bejöjjünk gyakorolni, aki vidékre utazott el, gondjuk volt arra, hogy vidéki tornacsarnokba bekéredzkedtek, és ott ismerős kollégák felügyelete alatt gyakoroltak.
A csapatok tagjai: Gallay Gabriella, Bizey-Nagy Gabriella, Szakály Anna, Csernus Fanni, Somló Anna, Gyulai- Sárdi Diána; Pesti Dóra, Jóború Kitti, István Katica, Kászonyi Bernadett, Radácsi Anna, Németh Alba Piroska, kicsik: Hrehuss Dorottya, Miticzky Boglárka, Holló Ágnes, Csikós Henrietta, Daniele Lucia.

Gratulálok, lányok! Nagyon büszke vagyok Rátok!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

KIDS Országos fiú szertorna versenyVissza a(z) versenyek oldalraLány szertorna Diákolimpia 2017.
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)