Vissza a nyitóoldalra

Minitrampolin és kötélmászó verseny a Palatinuson

2018. július 5.

Iskolánkat idén is meghívta a Budapesti Torna Szövetség a Palatinus strandra, mert év közben sok minitrampolin és kötélmászó versenyen voltunk, és eredményesen szerepeltünk. Nagyon örültünk a meghívásnak. Minitrampolinon 3 csapattal is el tudtunk menni. 3.-4. kcs.-os lányok, 5.-6. kcs.-os lányok és fiúk; a kötélmászó és függeszkedő versenyre pedig 1lány és 1 fiú csapattal mentünk.

A délelőtt egy részét strandolással tölthettük, nagyon jó időnk volt, minden medencét kipróbáltunk.  A csúszdás, a meleg vizes és a hullámfürdő volt a legnépszerűbb!
Ezután következett a verseny. 1.-6. korcsoportig fiúk és lányok mindenki volt, de 2 trampon ment a verseny, növekvő sorrendben haladtunk.  A verseny a megszokott formában zajlott, de persze, hogy szabadban, füvön történő nekifutással zajlott, ez mindenkinek extra körülményeket jelentett.
Maga a verseny jól sikerült, minden csapatunk éremmel tért haza. A kicsik bronzérmet nyertek, és mindkét nagy csapat 2. lett, ezüstérmet nyert. Egyéniben is indultunk, ahol az 5.-6. kcs.ban lányok szereztek érmet: Dia 3.lett, B.Gabi 5. és Szandi 6. Ehhez is külön gratulálok.
Csapatok tagjai: György Emma, Halász Anna, Miticzky Boglárka, Hrehuss Dorottya, Holló Ágnes, Sipos Orsolya; Szakály Anna, Fenyák Orsolya, Bócsa Alexandra, Pesti Dóra,Bizey-Nagy Gabriella, Somló Anna, Gyulai-Sárdi Diána; Pelyhe Gergő, Kravalik Bertalan, Bata Álmos, Rózsahegyi Kristóf, Szlávik Bence, Kohlmann  Domonkos.

A kötélmászó versenyt a lányok csapatversenye kezdte, ahol nagyon szoros versenyben, holtversenyben 3.ok lettünk, és ilyenkor szétmászás van, ezzel a döntőbe nem jutottunk be, és a végén 4. helyen zártunk. Csapat tagjai: György Emma, Halász Anna, Miticzky Boglárka, Sipos Orsolya, Bócsa Alexandra, Pesti Dóra, Bizey-Nagy Gabriella, Radácsi Anna, Katona Júlia, Daniele Lucia.
Ezután a fiúk csapat versenye volt, ők az selejtezőben sajnos 1 ponttal kiestek, így ők is érem nélkül távoztak. Fiúk csapata: Pelyhe Gergő, Somogyi Máté, Pató Péter, Reményi Dávid, Baló Zsolt, Cetner Zénó, Portik-Lukács Rajmund, Ferencz Bulcsú
De egyéniben és vándormászásban azért volt jelentkező és érem is! Szandi 4. B. Gabi pedig 5. lett. A pólóért történő vándormászásban Emma és Szandi indult és sikeresen teljesítették az 5 kötélből álló vándormászást, amiért pólót nyertek! Gratulálunk!

Köszönöm Gyerekek az egész éves munkátokat! Gratulálok mindenkinek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Reggeli focibajnokság 2018Vissza a(z) versenyek oldalraKosárlabda bajnokság 2018
szerda (július 25.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 1.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 8.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
szerda (augusztus 15.)
Nyári nyitvatartás, hivatali ügyintézés
09:00-12:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)