Vissza a nyitóoldalra

Minitrampolin Diákolimpia Kőbányán

2018. január 9.

Meghívást kaptunk a Kőbányai Széchenyi István Iskolába a minitrampolin Diákolimpiára, ahova egy lány csapattal tudtunk menni. Ez az a különleges verseny, amelyben nemcsak csapat egyéni, hanem szinkronugrás versenyszámot is meghírdetnek! A mi lányaink mindben indultak.

Csapatversennyel kezdtünk, ahol a szokásos öt ugrást kellett bemutatni: függőleges felugrás, terpeszcsuka, tigrisbukfenc, szaltó és szaltó variáció. A csapatunk hét versenyzője: Bizey-Nagy Gabriella, Csernus Fanni, Daniele Lucia, Somló Anna, Halász Anna, György Emma, Holló Ágnes. A lányok az aranyérmes 1. helyen végeztek. 
Ezután az egyéni versenyek következtek, ahol csapatonként csak három főt lehetett nevezni, és két szaltó variációt kellett bemutatni. Mindhárom lányunk Emma (1. hely), Gabi (2. hely) és Fanni (3. hely) is érmet nyertek.
Ezután a várt szinkronugrások következtek, amikor két bármilyen ugrást be lehet mutatni, a lényeg, hogy egyszerre történjen. Itt is csak három párost lehetett nevezni, és ez is nagyon jól sikerült! Emma – S. Anna 1. hely, Gabi-Fanni 2. hely, Ági- Lucia 3. helyen végeztek!

Gratulálok, lányok! Köszönöm a részvételt!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Kötélmászó verseny a Piarista GimnáziumbanVissza a(z) versenyek oldalraEKG házi szertorna verseny
hétfő (március 26.)
Reggeli zsolozsma a 11. d osztállyal
szerda (március 28.)
A tavaszi szünetet megelőző utolsó tanítási nap
Nagyheti szentmise a Szent Anna templomban
12:00
hétfő (április 9.)
A tavaszi szünetet követő első tanítási nap
Reggeli zsolozsma a 11. e osztállyal
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)