Vissza a nyitóoldalra

Minitramp diákolimpia Kőbányán

2018. május 30.

Iskolánk kettő lány és egy fiú csapattal vett részt a Kőbányai minitrampolin versenyen.  Ezt a versenyt azért szeretjük, mert a csapat és egyéni versenyek mellett szinkronugrást is be tudunk mutatni.

Kicsit nehézkes volt a csapat összeállítás, hiszen érettségi és kisérettségi idején nehéz mozgósítani a diákokat. Így ezúton is szeretném megköszönni mindenkinek, aki rászánta az idejét!  A csapatok új tagokkal bővültek, ami mindig színesíti a versenyt. A csapat tagjai: Szakály Anna, Fenyák Orsolya, Bizey-Nagy Gabriella, György Emma, Bócsa Alexandra, István Katica, Hazai Kinga, Sipos Orsolya, Katona Júlia, Pákay Kincső, Nyéki Mónika, Bárdy Anna Lili; Bata Álmos, Kravalik Bertalan, Pelyhe Gergő, Rózsahegyi Kristóf, Hubert Márton és Valko Bence.

A csapatversenyekkel kezdődött a rendezvény, két trampon zajlott, külön a lányok és külön a fiúk, és öt kötelező ugrást kellett bemutatni.  Ezután az egyéni versenyek következtek, ahol két szabadon választott ugrás lehet, csapatonként 3-3 fő indulhat. Végül a szinkronugrások, aminek a lényege, hogy a páros egyszerre ugorjon, minél értékesebb elemeket. Ebben a számban csapatonként három pár indulhatott.
Nagyon ügyesek voltak a gyerekek, sok érmet elhoztunk: a lányok csapatban 1. és 2. hely, fiúk csapatban 1. hely! Egyéniben a lányoknál 1. Bizey-Nagy Gabi, 2. Bócsa Szandi, 3. György Emma, fiúknál 1. Bata Álmos, 2. Pelyhe Gergő, 3. Valko Bence.

Nagyon gratulálok mindenkinek, és köszönöm a részvételt!!

Gyulainé Poczik Zsuzsa

Tollaslabda bajnokság 2018Vissza a(z) versenyek oldalraA fizika trendi!
hétfő (február 25.)
Megemlékezés a kommunista diktatúra áldozatairól
február 25-március 1.
Pénzügyi és vállalkozói témahét
február 25-március 2.
Középiskolai felvételi eljárás iskolánkban (beszélgetés, hittan teszt)
Reggeli zsolozsma a 7.a osztállyal
07:25
péntek (március 1.)
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna és a Szent Ferenc Sebei templomban
07:30
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)