Vissza a nyitóoldalra

Leány szertorna verseny Szegeden

2017. május 14.

Egy kivételes, meghívásos, nem programba beírt szertorna versenyen vehettünk részt az 5.-6. korcsoportos lány csapattal Szegeden, a TF és Gyulai Gergely Tanár Úr jóvoltából, ami jó felkészülési lehetőséget jelentett az Országos Döntőre. 

Nagyon korán, hajnali hatkor indultunk, mert nem csak a mi korosztályunk versenyzett, hanem ovitól kezdve egészen gimnazistákig, diákolimpiás és MATSZ-os versenyanyaggal egyaránt nagyon sok fiú és lány érkezett. Rendkívül gyermekbarát verseny volt, hiszen mindenki ajándékkal, éremmel, útravaló csomaggal térhetett haza.
A verseny nagyon jól szervezett volt, gördülékenyen zajlott minden. A lányokat 15:30-kor szólították: ugráson kezdtünk, majd felemáskorláton, gerendán és talajon mutattták be az előírt gyakorlatokat. Csapatversenyt nem hirdettek, csak egyénit, ahol Gyulai-Sárdi Diána 37,05 ponttal - ami minden szeren 9 pont feletti teljesítményt jelent - megnyerte a versenyt. A második Somló Anna lett 35,4 ponttal, 3. helyezett többszörös holtversenyben Bizey-Nagy Gabriella és Pesti Dóra.

Nagyon ügyesek voltatok, lányok! Gratulálok, és köszönöm, hogy minden nehézség, elfoglaltság ellenére eljöttetek!

Gyulainé Poczik Zsuzsa 

Kerületi Többpróba DiákolimpiaVissza a(z) versenyek oldalraKerületi kötélmászó és függeszkedő verseny
hétfő (február 26.)
Reggeli zsolozsma a 7. b osztállyal
kedd (február 27.)
Megemlékezés Szécheny Györgyről és az iskolaalapításról
péntek (március 2.)
Keresztúti ájtatosság - 10. évfolyam
Elsőpénteki szentmise a Szent Anna templomban
07:30
Nagyböjti szülői lelkinap
17:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)