Vissza a nyitóoldalra

Kötélmászó verseny az EKG-ban

2017. május 18.

KIDS tavaszi kötélmászó és függeszkedő versenynek ismét a mi iskolánk, az EKG adott otthont, Mester Bálint tanár Úr szervezésében.

Nagyon családiasra sikerült a verseny. Nagyon kevés csapat indult el. Mi 2 lány csapattal álltunk ki, mivel a fiúknál sem jött el csapat, ők csak egyéni versenyen indultak.  A lányoknál volt csapatverseny, utána egyéni mászás és kötél királynőmászás is.
Csapatok tagjai: Csapodi Kinga, Pusztai Virág, Androvics Alexandra, Csordás Bernadett, Pesti Dóra, György Emma, Miticzky Boglárka, Hrehus Dorottya; Bizey- Nagy Gabriella, Jóború Kitti, Garamszegi Anna, István Katica, Gallay Gabriella, Szakály Anna, Somló Anna, Gyulai- Sárdi Diána.
Mindkét csapatunk érmet nyert, az „F” csapat aranyérmet, a „B” csapat ezüstérmet. 

Ezután a fiúk egyéni függeszkedése, lányok egyéni mászása következett, amit a lányoknál Gyulai-Sárdi Diána megnyert 4:16mp.-cel, 2. Szakály Anna, 3. Somló Anna lett. Fiúknál 1. Szécsi Gyula lett 2:69-cel, 2. Cetner Zénó, 3. szétmászással Kravalik Bertalan.

Végül a lányok kötélkirálynő mászása következett, ami azt jelenti, hogy ki tud többször felmászni a kötélre. 4 lányunk indult, de a legtöbbször Dia tudott felmászni, így Ő kapta a kupát! 2. Sz. Anna, 3. B.N Gabi, 4. G.Gabi lett.

Gratulálok lányok! Gratulálok fiúk! Köszönjük a vezetőség támogatását, és a lányok segítségét a pogácsák és vizek beszerzésében! J

                                              Gyulainé Poczik Zsuzsa

BL hangulat az EKG-ban!!!Vissza a(z) versenyek oldalraMinitramp diákolimpia
péntek (április 27.)
Certamen Latinum - latin verseny
14:30
szerda (május 2.)
12-esek lelki felkészítése
07:30
péntek (május 4.)
Ballagás, hálaadó szentmise a Mátyás templomban
10:00
hétfő (május 7.)
Magyar nyelv és irodalom írásbeli érettségi
08:00
Nyelvi évfolyam dolgozat 7-9. évfolyamon
14:00
Budapesti Egyetemi Katolikus Gimnázium és Kollégium Admin E-mail Levelezés (egyetemi.hu)